Інгредієнти
- 900 г свинячої очеревини або нижньої частини свинячої грудинки, обов'язково на шкірі, без кісток
- 0,5 ч. л. соди
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/chicharron-zharenaja-svinina-na-kozhe-2fd6981.jpg" alt = "ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ" />
грудинку розріжте поперек на 6 приблизно однакових шматків, обсушити паперовими рушниками. Покладіть шматки на дошку шкірою вниз і акуратно надсекіте кожен так, щоб не прорізати шкіру. Крок 2
Натріть шматки м'яса содою з сіллю і покладіть в сотейник з товстим дном. Влийте 700-800 мл холодної води, поставте сотейник на невеликий вогонь, доведіть до кипіння. Готуйте без кришки, поки вся вода не випарується. Крок 3
Cлегка збільште вогонь і обсмажуйте м'ясо, час від часу перевертаючи шматки, до хрусткої рум'яної скоринки, 15-20 хв. Подавайте чічаррон дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!