ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ

ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ

Інгредієнти

  • 900 г свинячої очеревини або нижньої частини свинячої грудинки, обов'язково на шкірі, без кісток
  • 0,5 ч. л. соди
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/chicharron-zharenaja-svinina-na-kozhe-2fd6981.jpg" alt = "ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ" />

грудинку розріжте поперек на 6 приблизно однакових шматків, обсушити паперовими рушниками. Покладіть шматки на дошку шкірою вниз і акуратно надсекіте кожен так, щоб не прорізати шкіру. Крок 2

ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ

Натріть шматки м'яса содою з сіллю і покладіть в сотейник з товстим дном. Влийте 700-800 мл холодної води, поставте сотейник на невеликий вогонь, доведіть до кипіння. Готуйте без кришки, поки вся вода не випарується. Крок 3

ЧІЧАРРОН, смажена СВИНИНА НА ШКІРІ

Cлегка збільште вогонь і обсмажуйте м'ясо, час від часу перевертаючи шматки, до хрусткої рум'яної скоринки, 15-20 хв. Подавайте чічаррон дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)