Інгредієнти
- 4 свинячі котлети на кісточці
- сік половини лимона
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. оливкового масла
Для сальси верде:
- пучок зеленого базиліка
- пучок м'яти
- великий пучок петрушки
- 2 зубчики часнику
- 4 філе анчоусів
- 1,5 ст. л. гірчиці
- 2 ст. л. винного оцту
- 8 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- велика морська сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. каперсів
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинячі котлети посоліть, поперчіть, полийте лимонним соком і збризніть оливковим маслом. Залиште на 15 хв. Крок 2
Відокремте листочки у петрушки, базиліка і м'яти, стебла не знадобляться. Покладіть їх в чашу блендера. Додайте часник, каперси і філе анчоусів. Трохи подрібніть в режимі «Пульс». Додайте гірчицю і винний оцет, приправити сіллю і перцем і знову перейдіть в блендері. Крок 3
Поміняйте насадку блендера на віночок і почніть потроху вливати оливкова олія «екстра вірджин», кожен раз збиваючи масу. У вас повинен вийти неоднорідний соус. Крок 4
Обсмажте свинячі котлети на грилі, по 6 хв. з кожного боку, до золотистої скоринки. Крок 5
Готові котлети перекладіть на блюдо, накрийте фольгою і залиште на 5 хв. Полийте соусом і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!