Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Інгредієнти

  • 4 свинячі котлети на кісточці
  • сік половини лимона
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. оливкового масла

  • сіль, мелений чорний перець

Для сальси верде:

  • пучок зеленого базиліка
  • пучок м'яти
  • великий пучок петрушки
  • 2 зубчики часнику
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. каперсів

  • 4 філе анчоусів
  • 1,5 ст. л. гірчиці
  • 2 ст. л. винного оцту
  • 8 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • велика морська сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Свинячі котлети посоліть, поперчіть, полийте лимонним соком і збризніть оливковим маслом. Залиште на 15 хв. Крок 2

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Відокремте листочки у петрушки, базиліка і м'яти, стебла не знадобляться. Покладіть їх в чашу блендера. Додайте часник, каперси і філе анчоусів. Трохи подрібніть в режимі «Пульс». Додайте гірчицю і винний оцет, приправити сіллю і перцем і знову перейдіть в блендері. Крок 3

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Поміняйте насадку блендера на віночок і почніть потроху вливати оливкова олія «екстра вірджин», кожен раз збиваючи масу. У вас повинен вийти неоднорідний соус. Крок 4

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Обсмажте свинячі котлети на грилі, по 6 хв. з кожного боку, до золотистої скоринки. Крок 5

Свинячі КОТЛЕТИ З сальсу ВЕРДЕ

Готові котлети перекладіть на блюдо, накрийте фольгою і залиште на 5 хв. Полийте соусом і подавайте.

0/5 (0 Reviews)