Інгредієнти
- 1 кг свинячої шийки
- 2 середні морквини
- 1 червона цибулина
- 3 зубчики часнику
- 5 гілочок петрушки
- 125 г натурального йогурту
- 2 ст. л. оцту з червоного вина
- сіль, мелений чорний перець
Для подачі:
- 1 цукіні
- 1 солодкий перець
- 1 баклажан
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Очистіть моркву і наріжте невеликими шматочками. Покладіть в блендер і подрібніть в режимі «Пульс». Крок 2
Цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Крок 3
Очистіть і дрібно наріжте часник. Відокремте листочки петрушки від стеблинок, листя дрібно наріжте. Крок 4
Змішайте в мисці морква, цибуля, часник і петрушку. Влийте оцет і перемішайте. Крок 5
Додайте в овочевий маринад йогурт, розмішайте. Крок 6
Свинину наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть. Залийте м'ясо маринадом, перемішайте і залиште на 3 ч. Наріжте цукіні і баклажан кружечками, перець – невеликими шматочками. Нанижіть м'ясо на шампури, чергуючи з овочами. Смажте над гарячим вугіллям, перевертаючи, до повної готовності, 10-12 хв. Господині на замітку
Рада гастроному
Кращим доповненням до такого шашлику стане томатний соус.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!