Інгредієнти
- 50 г шинки або 100 г солоного оселедця
- сир – 200 г
- 2 гілочки м’яти
- Для прикраси:
- 2 гілочки кінзи
- сіль
- 2 -4 редису
- 4 гілочки петрушки
- 4 невеликих огірка
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Огірки вимити, відрізати кінчики. Розрізати кожен огірок уздовж навпіл. Чайною ложкою або ножем вийняти з половинок огірків серцевину, зберегти.
Крок 2 Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Часник очистити і порубати. Огіркові серцевини дрібно нарізати. Додати все в сир і ретельно перемішати. Посолити, поперчити за смаком.
Крок 3 Кожну половинку огірка наповнити вийшла сирною масою. Зверху прикрасити тонкими кружечками редиски, шматочками оселедця або тонко нарізаною шинкою.
Крок 4 Порада: Якщо шкірка огірків дуже груба, її краще видалити. Оселедець або шинку можна не викладати зверху, а дрібно порізати і додати в сирну масу, відповідно зменшивши кількість інших інгредієнтів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!