“човники” з огірків

Інгредієнти

  • 50 г шинки або 100 г солоного оселедця
  • сир – 200 г
  • 2 гілочки м’яти
  • Для прикраси:
  • 2 гілочки кінзи
  • сіль
  • 2 -4 редису
  • 4 гілочки петрушки
  • 4 невеликих огірка
  • часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Огірки вимити, відрізати кінчики. Розрізати кожен огірок уздовж навпіл. Чайною ложкою або ножем вийняти з половинок огірків серцевину, зберегти.

Крок 2 Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Часник очистити і порубати. Огіркові серцевини дрібно нарізати. Додати все в сир і ретельно перемішати. Посолити, поперчити за смаком.

Крок 3 Кожну половинку огірка наповнити вийшла сирною масою. Зверху прикрасити тонкими кружечками редиски, шматочками оселедця або тонко нарізаною шинкою.

Крок 4 Порада: Якщо шкірка огірків дуже груба, її краще видалити. Оселедець або шинку можна не викладати зверху, а дрібно порізати і додати в сирну масу, відповідно зменшивши кількість інших інгредієнтів.

0/5 (0 Reviews)