Інгредієнти
- 300 г шинки пармської
- 2 ст. л. персикового лікеру
- 2 ч. л. рожевого перцю в зернах
- 3 ч. л. цукру
- 1 огірок
- кориця
- по 0,5 листка салату лолло-россо, фризі, радіккіо, щавлю, петрушки
- лимони
- масло оливкове – 1 ст.л.
- Для букета із зелені:
- 3 персика
- 1 листик цикорію
Покроковий рецепт приготування
Приготувати маринад з лимонного соку, кориці, цукру і персикового лікеру. Нарізати персики тонкими кружальцями і опустити в приготований маринад, залишивши при цьому частина маринаду для того, щоб полити пармскую шинку. Через 3 хв. розкласти шматочки персика і тонко нарізану пармскую шинку на тарілці. Посипати рожевим перцем. Полити оливковою олією і маринадом. Промити і відібрати зелень, зібравши в маленький букет. Підстава букета із зелені обернути тонкими скибочками огірка і встановити в центрі страви. Рекомендується подавати з легким вином.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!