КАРПАЧЧО З ПЕРСИКА З рожевого перцю, пармська шинка І букет з ЗЕЛЕНІ

Інгредієнти

  • 300 г шинки пармської
  • 2 ст. л. персикового лікеру
  • 2 ч. л. рожевого перцю в зернах
  • 3 ч. л. цукру
  • 1 огірок
  • кориця
  • по 0,5 листка салату лолло-россо, фризі, радіккіо, щавлю, петрушки
  • лимони
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • Для букета із зелені:
  • 3 персика
  • 1 листик цикорію

Покроковий рецепт приготування

Приготувати маринад з лимонного соку, кориці, цукру і персикового лікеру. Нарізати персики тонкими кружальцями і опустити в приготований маринад, залишивши при цьому частина маринаду для того, щоб полити пармскую шинку. Через 3 хв. розкласти шматочки персика і тонко нарізану пармскую шинку на тарілці. Посипати рожевим перцем. Полити оливковою олією і маринадом. Промити і відібрати зелень, зібравши в маленький букет. Підстава букета із зелені обернути тонкими скибочками огірка і встановити в центрі страви. Рекомендується подавати з легким вином.

0/5 (0 Reviews)