Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- масло оливкове – 4 ст.л.
- оцет, сіль
- 200 г дині
- 240 г мигдальних горішків
- крихти білого хліба
Покроковий рецепт приготування
Мигдаль подрібнити. Порубати зубчик часнику. Перемішати мигдаль, часник і оливкове масло в блендері. Додати за смаком сіль і оцет. Додати хлібні крихти (їх кількість залежить від того, суп який густоти ви віддаєте перевагу). Все знову перемішати в блендері. Готовий холодний суп прикрасити кульками дині і скибочками хамона. Підсумковий смак страви – суміш солодкого і солоного.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!