ПАСТИ-Намазка З м'ясних продуктів і потрошки

Масло мож-
але з успіхом замінити раз-
особистими пастами-намазками: вони підходять не тільки до хліба і швидко готуються.

ПАСТИ-Намазка з м'ясною ПРОДУКТАМИ І потрошку

 ПАСТИ-намазка З м'ясних продуктів і потрошки

Інгредієнти

  • 1 дрібно нарізаний солоний огірок
  • по 1 гілочці петрушки, кервеля і естрагону, втечу зеленого або шніт-цибулі
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 0,5 ч. л. оливкового масла
  • 0,5 ч. л. вустерського соусу
  • яйце – 1 шт
  • 1 сирий яєчний жовток
  • масло вершкове – 100 г
  • 0,5 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1 стакан дрібно нарубаної шинки
  • 100 г голландського сиру
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Паста з шинкою і плавленим сиром:

  • молоко
  • каперси
  • Тартар
  • мука
  • 500 г курячої печінки
  • 200 г плавленого сиру
  • 100 г м'якого вершкового масла
  • Паста з курячою печінкою і сиром:
  • 200 г яловичої вирізки

Покроковий рецепт приготування

1. Шинка і плавлений сир Приготувати бешамель. Просіяти 2 ст. л. муки. Постійно розмішуючи, тонкою цівкою влити 0,5 склянки холодного молока. Стежити, щоб не утворювалися грудки. Додати цю масу в каструлю з 1 склянкою киплячого молока; прогріти, помішуючи, до загустіння. Дати охолонути. Розтерти 200 г плавленого сиру і 100 г м'якого вершкового масла; збити в пишну масу, додати сирий яєчний жовток, посолити і поперчити за смаком. З'єднати бешамель з сирною масою, додати 1 склянку дрібно нарубаної шинки і 1 дрібно нарізаний солоний огірок, як слід перемішати. Подавати з скибочками багета. 2. Куряча печінка і сир У підсоленій воді відварити до готовності 500 г курячої печінки разом з 1 очищеної середньої цибулиною. Відкинути на друшляк, дати стекти воді. Натерти на тертці 100 г голландського сиру, додати 100 г вершкового масла, відварені печінку і цибулю, перемішати. Пропустити суміш 2-3 рази через м'ясорубку. Посолити і поперчити за смаком, перекласти в блендер, добре збити. Подавати з гарячими тостами, посипавши кропом. 3. Тартар Дрібно посікти ножем 200 г яловичої вирізки. Цибулину очистити і подрібнити. Дрібно посікти 1 ст. л. каперсів, по 1 гілочці петрушки, кервеля і естрагону, втечу зеленого або шніт-цибулі. Змішати м'ясо з ріпчастою цибулею і зеленню, додати 0,5 ч. Л. оливкового масла і 0,5 ч. л. вустерського соусу, вбити яйце. Додати 0,5 ст. л. діжонськой гірчиці, приправити сіллю і перцем за смаком; добре перемішати. Подавати з цільнозерновим хлібом. ДО РЕЧІ Пасти-намазки з овочів, сиру і бринзи Пасти-намазки з риби та ікри Десертні пасти-намазки

0/5 (0 Reviews)