Інгредієнти < ul>
Для соусу:
- рослинне масло – 50 мл
- сіль, перець
- помідори – 3 шт.
- рубаний кріп – 1 ст. л.
- велика цибулина – 1 шт.
- рубана кінза – 1 ст. л.
- велика морква – 1 шт.
- рубана петрушка – 1 ст. л.
Для тіста:
- борошно – 500 г
- щіпка солі
- яйце – 1 шт.
Для фаршу:
- безкісткова баранина – 500 г
- мелений коріандр – 1 ч. Л.
- мелена зіра – 1 ч. Л.
- великі цибулини – 2 шт.
- курдючний жир – 100 г
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати тісто. Просіяти борошно з сіллю, добре розмішати яйце в 200 мл води. Влити в борошно і замісити гладке однорідне тісто. Загорнути його в харчову плівку і помістити в холодильник на 30 хв. Крок 2
баранину дрібно порубати ножем. Лук очистити і подрібнити. Акуратно перемішати м'ясо, цибулю і приправи. Відставити на 20 хв. Крок 3
Приготувати соус. Цибулю і моркву очистити і нарізати невеликими кубиками, так само нарізати помідори. Розігріти в товстостінній каструлі масло, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати моркву, готувати ще 6 хв. Покласти помідори, приправити сіллю і перцем. Готувати, час від часу помішуючи, поки не випарується весь сік. Влити 1 л води, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити без кришки 20 хв. Крок 4
розділити тісто на 3 частини. Дві накрити вологим рушником, одну розкачати в дуже тонкий пласт. Нарізати його квадратами 4х4 см, покласти в центр 1 ч. Л. начинки і скласти тісто по діагоналі так, щоб вийшов трикутник. Добре зліпити вологими руками краю. Підняти центральний куточок, а куточки по краях обернути навколо вказівного пальця, як показано на фото. Крок 5
складати чучвару рядами на присипаний борошном тацю. Приготувати чучвару з тіста. Крок 6
порціями відварювати чучвару в соусі, поки вона не спливе.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!