Чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

Інгредієнти < ul>

Для соусу:

  • рослинне масло – 50 мл
  • сіль, перець
  • помідори – 3 шт.
  • рубаний кріп – 1 ст. л.
  • велика цибулина – 1 шт.
  • рубана кінза – 1 ст. л.
  • велика морква – 1 шт.
  • рубана петрушка – 1 ст. л.

Для тіста:

  • борошно – 500 г
  • щіпка солі
  • яйце – 1 шт.

Для фаршу:

  • безкісткова баранина – 500 г
  • мелений коріандр – 1 ч. Л.
  • мелена зіра – 1 ч. Л.
  • великі цибулини – 2 шт.
  • курдючний жир – 100 г

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

Приготувати тісто. Просіяти борошно з сіллю, добре розмішати яйце в 200 мл води. Влити в борошно і замісити гладке однорідне тісто. Загорнути його в харчову плівку і помістити в холодильник на 30 хв. Крок 2

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

баранину дрібно порубати ножем. Лук очистити і подрібнити. Акуратно перемішати м'ясо, цибулю і приправи. Відставити на 20 хв. Крок 3

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

Приготувати соус. Цибулю і моркву очистити і нарізати невеликими кубиками, так само нарізати помідори. Розігріти в товстостінній каструлі масло, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати моркву, готувати ще 6 хв. Покласти помідори, приправити сіллю і перцем. Готувати, час від часу помішуючи, поки не випарується весь сік. Влити 1 л води, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити без кришки 20 хв. Крок 4

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

розділити тісто на 3 частини. Дві накрити вологим рушником, одну розкачати в дуже тонкий пласт. Нарізати його квадратами 4х4 см, покласти в центр 1 ч. Л. начинки і скласти тісто по діагоналі так, щоб вийшов трикутник. Добре зліпити вологими руками краю. Підняти центральний куточок, а куточки по краях обернути навколо вказівного пальця, як показано на фото. Крок 5

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

складати чучвару рядами на присипаний борошном тацю. Приготувати чучвару з тіста. Крок 6

чучвара, узбецький ПЕЛЬМЕНИ

порціями відварювати чучвару в соусі, поки вона не спливе.

0/5 (0 Reviews)