Інгредієнти
- кунжутне масло – 2 ч. л.
- сіль – 0,5 ч. л .
- гілочки кінзи – 2 шт.
- мелений чорний перець – 1 ч. л.
- білок – 1 шт.
- кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л.
- яловичий фарш – 350 г
- соєвий соус – 1 ст. л.
- цукор – 1 ч. л.
- стебло зеленої цибулі – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кінзу і зелену цибулю подрібнити. Збити в блендері фарш. Продовжуючи збивати, додати білок і 1 ст. л. крижаної води, соєвий соус, крохмаль, цукор, кунжутне масло, зелень, сіль і перець. Збивати ще 1 хв. Крок 2
Перекласти фарш в миску і вологими руками зліпити кульки діаметром приблизно 4 см. Крок 3
Помістити кульки на сито, поставити на каструлю з киплячою водою, накрити і готувати на середньому вогні 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!