СУП вонтонов

СУП вонтонов

Інгредієнти

Для бульйону:

  • сіль – 0,5 ч. л.
  • куряче м'ясо – 700 г
  • стебла зеленої цибулі (біла частина) – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • свіжий корінь імбиру – 2 см
  • сирі курячі кістки (хребти, лапки, крила ) – 2 кг

Для начинки:

  • свинячий фарш – 350 г
  • сіль – 0,5 ч. Л.
  • подрібнену зелену цибулю – 1,5 ст. л.
  • білок – 1 шт.
  • кукурудзяний крохмаль – 0,5 ч. л .
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • сухий херес – 2 ч. л.
  • цукор – 1 ч. Л.

Для тіста:

  • смалець (топлений свинячий жир) – 1 ст. л.
  • кукурудзяний крохмаль – 10 г
  • рисове борошно – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Зварити курячий бульйон. Курячі кістки і м'ясо промити, скласти у велику каструлю з 3 л холодної води і на середньому вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 30 хв., Періодично знімаючи піну і жир. Під час варіння бульйон можна перемішувати. Імбир очистити і тонко нарізати. Лук вимити, відокремити зелену частину від білої. Часник, не очищаючи, злегка розчавити плоскою стороною леза ножа. Додати в бульйон імбир, білу частину цибулі, часник і сіль. Зменшити вогонь до мінімуму і варити 2 ч, час від часу знімаючи жир. Процідити бульйон через дрібне сито або 2 шари марлі. Крок 2

СУП вонтонов

Поки вариться бульйон, приготувати вонтони. Покласти у велику миску всі інгредієнти начинки і ретельно перемішати. Крок 3

СУП вонтонов

З'єднати борошно і крохмаль, влити 0,5 склянки крутого окропу, перемішати. Додати смалець і вимісити тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Розділити тісто на кілька частин, накрити вологим рушником. Крок 4

СУП вонтонов

Розкачати одну частину тіста в тонкий млинець діаметром 6 см, покласти в центр трохи начинки. Підтягнути краю до центру і притиснути «горловину» в 1,5-2 см від верху. Повинен вийти «мішечок». Повторити. Крок 5

СУП вонтонов

Відварити вонтони у великій кількості киплячої води, 1 хв. Шумівкою перекласти в бульйон і варити 2 хв. Розлити суп по тарілках, посипати подрібненою зеленою цибулею. Господині на замітку * Суп вонтон складається з двох самостійних страв – курячого бульйону і вонтонов: маленьких китайських пельменів. * Курячий бульйон в китайській кухні відіграє особливу роль. Це основа більшості супів і соусів. Тому його варять відразу багато і витрачають поступово. У сучасному Китаї курячий бульйон зберігають замороженим. * Китайські кухарі не радять використовувати для приготування курячого бульйону кубики – занадто багато солі і мало аромату. Приготуйте бульйон самі. Це, звичайно, займе певний час, але не складе великих труднощів. * Слідкуйте за тим, щоб бульйон не кипів дуже сильно. Слабке побульківаніе – ось ідеальний варіант, при якому жир не змішується з рідиною. Жир, до речі, треба регулярно знімати.

0/5 (0 Reviews)