Інгредієнти
- яловичий фарш – 700 г
- печериці – 250 г
- шпинат – 250 г
- рослинне масло – 2 ст. л.
- оливки без кісточок – 100 г
- яйце – 1 шт.
- вівсяні пластівці – 5 ст. л.
Для соусу чілі:
- помідори – 4 шт.
- сіль, перець
- зерниста гірчиця – 0,5 ч. л.
- гострий червоний перець – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- червоне сухе вино – 50 мл
- рідкий мед – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати соус чилі. Часник очистити, з перцю видалити серцевину. Нарізати помідори на четвертинки і запекти в духовці, 40-45 хв., При температурі 200 ° С. Остудити, очистити від шкірки і розмолоти в блендері разом з часником і червоним перцем. Додати вино, мед, гірчицю, сіль і перець. Поставити суміш на вогонь і готувати 6-7 хв., Поки соус не увариться і не загусне. Крок 2
гриби очистити і нарізати тонкими пластинами. Шпинат промити і обсушити. Оливки нарізати кільцями. Крок 3
Розігріти в сковороді олію і обсмажити гриби, 6-7 хв., до золотистого кольору. Додати шпинат і оливки, перемішати і готувати ще 2-3 хв. Зняти з вогню. Крок 4
У великій мисці з'єднати фарш, вівсяні пластівці, сіль, яйце, обсмажені гриби і овочі. Додати третину соусу чілі і 50 мл води. Ретельно перемішати. Крок 5
Розкласти м'ясну суміш на аркуші пергаменту в вигляді прямокутника. Розподілити зверху шпинатному-грибну масу. Крок 6
Розігріти духовку до 190 ° С. Починаючи з короткого краю згорнути прямокутник в рулет, акуратно відділяючи папір. Деко збризнути маслом і викласти на нього рулет швом вниз. Запікати 45-50 хв. Потім змастити рулет половиною соусу чілі і готувати в духовці ще 10 хв. Подати рулет з соусом. На гарнір можна приготувати відварену на пару морква і картопляне пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!