Аргентинський М'ЯСНЕ РАГУ

Любителі ковбасок і сардельок від цього рагу в захваті, і не випадково & mdash; його традиційно готують в Аргентині, де відмінно розбираються в тонкощах приготування м'яса. А ще тут люблять квасоля і пряний, яскравий смак. Все це чудово складається в одне гармонійне і ситне блюдо.

аргентинського М'ЯСНЕ РАГУ

Інгредієнти

  • великі цибулини – 2 шт.
  • зубчик часнику – 1 шт.
  • свіжі гострі перчики чилі – 2 шт.
  • фарш з яловичини – 350 г
  • білі хлібні крихти – 0,5 склянки
  • яйце – 1 шт.
  • сіль
  • кукурудзяна олія – ​​3 ст. л.
  • очищені томати у власному соку – 500 г
  • червона консервована квасоля – 400 г
  • біла консервована квасоля – 400 г
  • копчені сардельки – 300 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">Варенокопчениє ковбаса – 300 г

  • мисливські ковбаски – 300 г
  • пучок кінзи

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю і часник очистити. Одну цибулину, часник і половину одного чилі подрібнити і змішати з фаршем. Крок 2

Додати хлібні крихти, яйце і сіль. Ретельно вимісити і зліпити кульки з волоський горіх. Помістити їх на піднос і поставити в холодильник до використання. Крок 3

аргентинського М'ЯСНЕ РАГУ

Приготувати соус. Частину, що залишилася цибулину і перці нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 5 хв. Додати томати і готувати, періодично помішуючи, 10 хв. Крок 4

аргентинського М'ЯСНЕ РАГУ

Всю квасоля промити і додати в соус, перемішати і зняти з вогню. Крок 5

Нарізати сардельки і ковбаски кружальцями завтовшки 1 см. Ковбасу нарізати скибочками такої ж товщини. Крок 6

аргентинського М'ЯСНЕ РАГУ

Розігріти в сотейнику масло, що залишилося, обсмажити м'ясні кульки, 6 хв. Додати ковбасні вироби і готувати, час від часу помішуючи, 5 хв. Влити приготований соус, перемішати і готувати 3-4 хв. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Посипати готове рагу.

0/5 (0 Reviews)