Любителі ковбасок і сардельок від цього рагу в захваті, і не випадково & mdash; його традиційно готують в Аргентині, де відмінно розбираються в тонкощах приготування м'яса. А ще тут люблять квасоля і пряний, яскравий смак. Все це чудово складається в одне гармонійне і ситне блюдо.
Інгредієнти
- великі цибулини – 2 шт.
- зубчик часнику – 1 шт.
- свіжі гострі перчики чилі – 2 шт.
- фарш з яловичини – 350 г
- білі хлібні крихти – 0,5 склянки
- яйце – 1 шт.
- сіль
- кукурудзяна олія – 3 ст. л.
- очищені томати у власному соку – 500 г
- червона консервована квасоля – 400 г
- біла консервована квасоля – 400 г
- копчені сардельки – 300 г
- мисливські ковбаски – 300 г
- пучок кінзи
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">Варенокопчениє ковбаса – 300 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити. Одну цибулину, часник і половину одного чилі подрібнити і змішати з фаршем. Крок 2
Додати хлібні крихти, яйце і сіль. Ретельно вимісити і зліпити кульки з волоський горіх. Помістити їх на піднос і поставити в холодильник до використання. Крок 3
Приготувати соус. Частину, що залишилася цибулину і перці нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 5 хв. Додати томати і готувати, періодично помішуючи, 10 хв. Крок 4
Всю квасоля промити і додати в соус, перемішати і зняти з вогню. Крок 5
Нарізати сардельки і ковбаски кружальцями завтовшки 1 см. Ковбасу нарізати скибочками такої ж товщини. Крок 6
Розігріти в сотейнику масло, що залишилося, обсмажити м'ясні кульки, 6 хв. Додати ковбасні вироби і готувати, час від часу помішуючи, 5 хв. Влити приготований соус, перемішати і готувати 3-4 хв. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Посипати готове рагу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!