Хочете побалувати близьких у вихідні? Приготуйте пиріжки з куркою і грибами на нашу зрозумілому пошаговому рецептом! Основу їх становить & nbsp; дуже просте дріжджове тісто, зі створенням якого впорається навіть не дуже досвідчена в кулінарії господиня. Начинка ж готується елементарно: курячий фарш швидко смажиться з печерицями та цибулею. Ну а далі & mdash; справа техніки! Формуємо пиріжки з куркою і грибами, даємо расстояться і відправляємо в духовку. Єдино що хочеться порадити вам & mdash; готуйте з розрахунком на добавку, тому що одним-двома справу точно не обійдеться.
& nbsp;
Інгредієнти
- жовтки – 3 шт.
- борошно – 400 г
- цукор – 1 – 1,5 ст. л.
- сухі дріжджі – 7 г
- вершкове масло – 100 г
- молоко – 0,5 склянки
- яйце – 1 шт.
Для начинки:
- цибулина – 1 шт.
- нарізана петрушка – 2 ст. л.
- печериці – 200 г
- цукор, сіль, перець
- рослинне масло – 2 ст. л.
- курячий фарш – 600 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати опару для тіста пиріжків. Борошно просіяти разом з сіллю. Всипати в більшу миску половину борошна, додати дріжджі. Влити 0,5 склянки теплої води і ретельно розмішати. Поставити в тепле місце на 1 год. Крок 2
Коли тісто збільшиться в об'ємі вдвічі, вбити в нього жовтки, додати трохи цукру. Влити тепле молоко. Масло розм'якшити і додати в тісто разом з борошном, перемішати. Перекласти тісто на стіл і вимішувати до тих пір, поки воно не буде легко відставати від дошки і рук. Повернути в миску, накрити і поставити в тепле місце ще на 1,5 ч. Крок 3
Приготувати начинку для пиріжків з куркою. Лук очистити і подрібнити. Гриби протерти вологою серветкою, за бажанням, очистити. Нарізати маленькими кубиками. Крок 4
розігріти в сотейнику рослинне масло і обсмажити цибулю і гриби до золотистого кольору. Додати фарш і готувати все разом, помішуючи, 7-8 хв. Посолити і поперчити за смаком, зняти з вогню і дати охолонути. Додати петрушку, перемішати. Крок 5
Тісто для пиріжків викласти на робочий стіл, злегка подпиленний борошном, і розкачати качалкою в пласт товщиною 0,5 см. Вирізати з нього спеціальною виїмкою або склянкою гуртки. Крок 6
Розігріти духовку до 180 ° С. Покласти на кожен гурток тесту по 1 ст. л. начинки. Защипати краї, змастити зверху злегка збитим яйцем. Деко присипати борошном і розкласти на ньому пиріжки на відстані 3-4 см один від одного. Дати расстояться 15 хв. Випікати 15-20 хв., До золотистого кольору. Корисна порада
Готові пиріжки з куркою і грибами стануть особливо смачними, якщо їх в гарячому вигляді змастити вершковим маслом, накрити товстим вологим рушником і залишити на 10 хвилин при кімнатній температурі.
До речі Пиріжки з куркою і грибами можна приготувати, використовуючи і готове листкове дріжджове тісто. Пам'ятайте, що якщо ви придбаєте заморожене, відтає його повільно, в прохолодному місці.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!