CВІНАЯ шийки з грибною штрудель

CВІНАЯ шийки З & nbsp; грибний штрудель & nbsp;

CВІНАЯ шийки З & nbsp; грибний штрудель & nbsp;

Інгредієнти

  • 4 шматки свинячої шийки товщиною 2 см і & nbsp; вагою по 180-200 г кожен
  • 150 мл пива
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 1 ч. л. насіння фенхелю
  • 4 горошини запашного перцю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для штруделя:

  • 300 г листкового дріжджового тіста
  • 250 г грибів
  • 1 яйце
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 середня цибулина

  • 3 картоплини
  • маленький пучок петрушки
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розітріть в & nbsp; ступці насіння фенхелю і & nbsp; запашний перець, додайте сіль і & nbsp; мелений чорний перець і & nbsp; натріть сумішшю м'ясо. Змішайте в & nbsp; мисці мед з & nbsp; гірчицею, поступово влийте пиво, додайте подрібнений зубчик часнику. Покладіть м'ясо в & nbsp; контейнер і & nbsp; залийте маринадом. Залиште на 1 & nbsp; ч для & nbsp; маринування. Крок 2 Заздалегідь дістаньте листкове тісто з морозильника. Для начинки картопля очистіть і & nbsp; відваріть в & nbsp; підсоленій воді до готовності, потовчіть в & nbsp; пюре, додайте вершкове масло і & nbsp; яйце, добре перемішайте. Очистіть цибулю і & nbsp; наріжте дрібними кубиками. Тонко наріжте гриби. Розігрійте сковороду з & nbsp; оливковою олією і & nbsp; обсмажте цибулю з & nbsp; грибами до рум'яної скоринки, в & nbsp; кінці приготування додайте подрібнену петрушку, посоліть і & nbsp; поперчіть. & Nbsp; Крок 3

CВІНАЯ шийки З & nbsp; грибний штрудель & nbsp;

розкачайте тісто в & nbsp; тонкий прямокутний пласт. Відступите від країв тесту на 2 & nbsp; см і & nbsp; змастіть поверхню оливковою олією. Викладіть картопляне пюре на тісто, розрівняйте. На & nbsp; пюре покладіть обсмажені гриби. Поверніть рулет, защипніть краю і & nbsp; покладіть на деко, застелене папером для випічки. Крок 4 Змастіть штрудель яйцем і & nbsp; поставте в & nbsp; духовку, розігріту до 180 & nbsp; ° С, на 30-35 хв. Готовий штрудель дістаньте з духовки і & nbsp; залиште на & nbsp; 10 & nbsp; хв. Крок 5

CВІНАЯ шийки З & nbsp; грибний штрудель & nbsp;

Розігрійте сковороду з & nbsp; оливковою олією. Дістаньте м'ясо з маринаду і & nbsp; злегка промокніть паперовими рушниками. Обсмажте м'ясо з & nbsp; двох сторін до готовності. Зніміть з & nbsp; вогню і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв. Крок 6 Наріжте штрудель на порційні шматки і & nbsp; подавайте разом з & nbsp; м'ясом.

0/5 (0 Reviews)