Інгредієнти
- 4 шматки свинячої шийки товщиною 2 см і & nbsp; вагою по 180-200 г кожен
- 150 мл пива
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. меду
- 2 ст. л. гірчиці із зернятками
- 1 ч. л. насіння фенхелю
- 4 горошини запашного перцю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Для штруделя:
- 300 г листкового дріжджового тіста
- 250 г грибів
- 1 яйце
- 3 картоплини
- маленький пучок петрушки
- 1 ст. л. вершкового масла
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 середня цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розітріть в & nbsp; ступці насіння фенхелю і & nbsp; запашний перець, додайте сіль і & nbsp; мелений чорний перець і & nbsp; натріть сумішшю м'ясо. Змішайте в & nbsp; мисці мед з & nbsp; гірчицею, поступово влийте пиво, додайте подрібнений зубчик часнику. Покладіть м'ясо в & nbsp; контейнер і & nbsp; залийте маринадом. Залиште на 1 & nbsp; ч для & nbsp; маринування. Крок 2 Заздалегідь дістаньте листкове тісто з морозильника. Для начинки картопля очистіть і & nbsp; відваріть в & nbsp; підсоленій воді до готовності, потовчіть в & nbsp; пюре, додайте вершкове масло і & nbsp; яйце, добре перемішайте. Очистіть цибулю і & nbsp; наріжте дрібними кубиками. Тонко наріжте гриби. Розігрійте сковороду з & nbsp; оливковою олією і & nbsp; обсмажте цибулю з & nbsp; грибами до рум'яної скоринки, в & nbsp; кінці приготування додайте подрібнену петрушку, посоліть і & nbsp; поперчіть. & Nbsp; Крок 3
розкачайте тісто в & nbsp; тонкий прямокутний пласт. Відступите від країв тесту на 2 & nbsp; см і & nbsp; змастіть поверхню оливковою олією. Викладіть картопляне пюре на тісто, розрівняйте. На & nbsp; пюре покладіть обсмажені гриби. Поверніть рулет, защипніть краю і & nbsp; покладіть на деко, застелене папером для випічки. Крок 4 Змастіть штрудель яйцем і & nbsp; поставте в & nbsp; духовку, розігріту до 180 & nbsp; ° С, на 30-35 хв. Готовий штрудель дістаньте з духовки і & nbsp; залиште на & nbsp; 10 & nbsp; хв. Крок 5
Розігрійте сковороду з & nbsp; оливковою олією. Дістаньте м'ясо з маринаду і & nbsp; злегка промокніть паперовими рушниками. Обсмажте м'ясо з & nbsp; двох сторін до готовності. Зніміть з & nbsp; вогню і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв. Крок 6 Наріжте штрудель на порційні шматки і & nbsp; подавайте разом з & nbsp; м'ясом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!