пастилу

Блюдо за мотивами марокканської кухні. Пиріжки з м'ясною начинкою і кускус, прянощами і родзинками не залишать байдужими. & Nbsp; Пастілла & mdash; традиційне блюдо марокканської кухні, листковий м'ясний пиріг, традиційно готується з скваба (м'яса молодих голубів). У сучасному світі інгредієнтами для його створення частіше виступають куряче м'ясо, риба або субпродукти. Нерідко є в якості закуски. & Nbsp; Харисса – гострий пастоподібний соус червоного кольору з перцю чилі (іноді висушеного або в'яленого) і часнику з додаванням коріандру, зіри, солі і оливкового масла.

 пастилу

Інгредієнти

  • Куськус – 100 г
  • Зіра – 1 ч. Л.
  • Куркума – 1 ч. Л.
  • Кориця, мигдальні пелюстки, кунжут
  • Часник – 4 зуб.
  • Лук – 2 шт.
  • Ізюм – жменю
  • Готове м'ясо (відварене, печене, курка, яловичина, свинина, баранина) – 200 г
  • Фета – 70 г
  • Тісто філо (лаваш тонкий)
  • Паста харісса (або соус чилі)
  • Йогурт
  • Оливкова олія

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 пастилу

Приготувати кускус відповідно до інструкції. На сковороді розігріти оливкову олію, прогріти куркуму, зіру. Додати часник і цибулю (дрібно нарізані). Готувати 15 хвилин. Крок 2

пастилу

Додати родзинки, м'ясо (маленькими шматочками ), обсмажити. Додати фету і кускус. Крок 3

пастилу

Начинку викласти на лаваш, згорнути конвертом , викласти на деко. Посипати мигдальними пелюстками, корицею і кунжутом. Запікати при 180 градусах 25 хвилин. Для соусу змішати пасту з йогуртом. Соус подавати окремо. Крок 4

пастилу

Смачного!

0/5 (0 Reviews)