Блюдо за мотивами марокканської кухні. Пиріжки з м'ясною начинкою і кускус, прянощами і родзинками не залишать байдужими. & Nbsp; Пастілла & mdash; традиційне блюдо марокканської кухні, листковий м'ясний пиріг, традиційно готується з скваба (м'яса молодих голубів). У сучасному світі інгредієнтами для його створення частіше виступають куряче м'ясо, риба або субпродукти. Нерідко є в якості закуски. & Nbsp; Харисса – гострий пастоподібний соус червоного кольору з перцю чилі (іноді висушеного або в'яленого) і часнику з додаванням коріандру, зіри, солі і оливкового масла.
Інгредієнти
- Куськус – 100 г
- Зіра – 1 ч. Л.
- Куркума – 1 ч. Л.
- Кориця, мигдальні пелюстки, кунжут
- Часник – 4 зуб.
- Лук – 2 шт.
- Ізюм – жменю
- Готове м'ясо (відварене, печене, курка, яловичина, свинина, баранина) – 200 г
- Фета – 70 г
- Тісто філо (лаваш тонкий)
- Паста харісса (або соус чилі)
- Йогурт
- Оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати кускус відповідно до інструкції. На сковороді розігріти оливкову олію, прогріти куркуму, зіру. Додати часник і цибулю (дрібно нарізані). Готувати 15 хвилин. Крок 2
Додати родзинки, м'ясо (маленькими шматочками ), обсмажити. Додати фету і кускус. Крок 3
Начинку викласти на лаваш, згорнути конвертом , викласти на деко. Посипати мигдальними пелюстками, корицею і кунжутом. Запікати при 180 градусах 25 хвилин. Для соусу змішати пасту з йогуртом. Соус подавати окремо. Крок 4
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!