Суп перловий з овочами та стегенця

суп перловий з овочами та стегенця

Інгредієнти

  • Крупа перлова 150 г
  • Морква 2 шт.
  • Лук 1 шт.
  • Корінь селери 150 г
  • Окорок свинячий в/к 150 г
  • Оливкова олія
  • Лавровий лист
  • Сіль
  • Базилік, петрушка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 суп перловий з овочами та стегенця

Морква, окіст і цибулю нарізати кубиками. Корінь селери – соломкою. У сотейнику обсмажити спочатку цибулю на оливковій олії. До цибулі додати моркву і готувати хвилин 10, помішуючи. Крок 2

суп перловий з овочами І окіст

Крупу залити 2 склянками холодної води і варити 7 хвилин, потім воду злити. Крок 3

суп перловий з овочами І окіст

Крупу залити водою (десь 1,2 л), додати моркву з цибулею, корінь селери, довести до кипіння, посолити, варити 10 хвилин. Покласти окіст, варити 5 хвилин, додати лавровий лист, варити 2 хвилини. Крок 4

суп перловий з овочами І окіст

Суп розлити по тарілках, посипати рубаною зеленню. Смачного!

0/5 (0 Reviews)