Інгредієнти
- Крупа перлова 150 г
- Морква 2 шт.
- Лук 1 шт.
- Корінь селери 150 г
- Окорок свинячий в/к 150 г
- Оливкова олія
- Лавровий лист
- Сіль
- Базилік, петрушка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Морква, окіст і цибулю нарізати кубиками. Корінь селери – соломкою. У сотейнику обсмажити спочатку цибулю на оливковій олії. До цибулі додати моркву і готувати хвилин 10, помішуючи. Крок 2
Крупу залити 2 склянками холодної води і варити 7 хвилин, потім воду злити. Крок 3
Крупу залити водою (десь 1,2 л), додати моркву з цибулею, корінь селери, довести до кипіння, посолити, варити 10 хвилин. Покласти окіст, варити 5 хвилин, додати лавровий лист, варити 2 хвилини. Крок 4
Суп розлити по тарілках, посипати рубаною зеленню. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!