СТАРОЧЕШСКАЯ Плацкі З ПИВНИЙ СВИНИНОЮ

СТАРОЧЕШСКАЯ Плацкі З ПИВНИЙ СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 200 мл цільного молока
  • 200 г борошна
  • 4 яйця
  • 80 г пивної дробини
  • сіль
  • рослинне масло
  • кисла капуста, мариновані огірочки і гірчиця для подачі

Для начинки:

  • 1,2 кг м'якоті свинячого боки
  • 4 тонких шматочка свинячого сала
  • 80 г скибочок бекону
  • 400 мл пива
  • 2-3 зубчики часнику
  • по 0 , 5 ч. л. кмину, гострого чилі і меленої паприки
  • по 1 ч. л. солі і цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для начинки розріжте м'ясо на 4 плоских шматка. Покладіть в глибоку сковороду з товстим дном сало, на нього покладіть м'ясо. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки. Крок 2 Часник натріть на тертці, змішайте з пивом, цукром і всіма прянощами. Залийте пивний сумішшю м'ясо і тушкуйте під кришкою на середньому вогні до абсолютної м'якості м'яса. Крок 3 Для млинців змішайте всі інгредієнти до однорідності. Посмажте на великій сковороді на рослинній олії 4 щільних млинця. Крок 4 На кожен млинець покладіть шматок м'яса, на нього – шматок бекону, трохи капусти і тонко нарізаний огірочок. Полийте гірчицею, скрутіть млинець конвертом або трубочкою. Загорніть у фольгу, залишивши один край відкритим. Подавайте на дерев'яній дошці. Корисна порада

Ярослав Долежал & ndash; шеф-кухар двох закладів під назвою & laquo; У Зайця & raquo ;. Одне з них знаходиться в Празі (на Михальської вулиці, в декількох метрах від Староміської площі), інше & ndash; в маленькому містечку Кіншперк-над-Огржи, при броварні & laquo; Кіншперскій пивовар & raquo ;. Шеф переконаний, що при всій невигадливості чеської кухні кінцевий результат завжди залежить тільки від майстерності того, хто стоїть біля плити. Ярослав поділився з нами фірмовими рецептами з ресторанного меню.

0/5 (0 Reviews)