Інгредієнти
- філе свинини – 600 г
- баклажан – 2 шт.
- перець солодкий – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- базилік
- оливкова олія
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник дрібно нарізати. Обсмажити на оливковій олії. Додати свинину, нарізану кубиками. Обсмажити. Крок 2
Додати баклажан і перець (кубиками). Обсмажити пару хвилин. Крок 3
Додати помідор, нарізаний кубиками і базилік. Готувати ще 5 хвилин. Зняти з вогню. Посолити, поперчити. Крок 4
Приємного апетиту!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!