Багато хто не знає, що стрілки часнику цілком їстівні і навіть дуже смачні. У Північному Китаї вам це блюдо подадуть в будь-який чіфаніть, спробуйте приготувати його самі.
Інгредієнти
- стрілки часнику – пучок
- свинина приморожена – 200 г
- соєвий соус
- кунжутне масло
- устричний соус (опціонально)
- цибуля – 1 невелика цибулина
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Стрілки часнику ріжемо паличками 5-7 см і відварюємо 5 хвилин в киплячій воді. Даємо воді стекти. Цибулю дрібно шаткуємо. Крок 2 примороженому свинину нарізаємо тонкими брусочками довжиною 5-7 см. Розігріваємо кунжутне масло. Крок 3 Швидко обсмажуємо на самому сильному вогні свинину, додаємо цибулю, смажимо 2-3 хвилини, додаємо слабоотваренние стрілки. Крок 4 Додаємо соєвий соус, устричний соус, злегка перчимо. На любителя можна додати ложку томатної пасти, але мені такий варіант не подобається. Помішуємо страву постійно. Крок 5 Знімаємо з вогню, викладаємо на блюдо і відразу подаємо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!