СТРІЛКИ ЧАСНИКУ СО СВИНИНОЮ

Багато хто не знає, що стрілки часнику цілком їстівні і навіть дуже смачні. У Північному Китаї вам це блюдо подадуть в будь-який чіфаніть, спробуйте приготувати його самі.

Інгредієнти

  • стрілки часнику – пучок
  • свинина приморожена – 200 г
  • соєвий соус
  • кунжутне масло
  • устричний соус (опціонально)
  • цибуля – 1 невелика цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Стрілки часнику ріжемо паличками 5-7 см і відварюємо 5 хвилин в киплячій воді. Даємо воді стекти. Цибулю дрібно шаткуємо. Крок 2 примороженому свинину нарізаємо тонкими брусочками довжиною 5-7 см. Розігріваємо кунжутне масло. Крок 3 Швидко обсмажуємо на самому сильному вогні свинину, додаємо цибулю, смажимо 2-3 хвилини, додаємо слабоотваренние стрілки. Крок 4 Додаємо соєвий соус, устричний соус, злегка перчимо. На любителя можна додати ложку томатної пасти, але мені такий варіант не подобається. Помішуємо страву постійно. Крок 5 Знімаємо з вогню, викладаємо на блюдо і відразу подаємо.

0/5 (0 Reviews)