диявольські КАРРИ

У цієї страви дуже хитре походження. Ви коли-небудь чули слово & nbsp; & laquo; перанакан & raquo ;? Так & nbsp; називають жителів Індонезії, етнічних китайців, давно асимілювалися & nbsp; на & nbsp; Зондських островах і навіть не розмовляють по-китайськи. У них & nbsp; є і ще одне прекрасне & nbsp; назва & ndash; & Laquo; баба-нёня & raquo ;. Так ось, сінгапурський блюдо kari debal & nbsp; створено під впливом двох кухонь: & nbsp; перанаканской і португальської. Воно & nbsp; особливо & nbsp; популярно в & laquo; євро-азійських & raquo; сінгапурських сім'ях & ndash; там & nbsp; його так само регулярно готують на католицьке Різдво, як у нас олів'є на Новий рік. Різноманітність & nbsp; рецептів & nbsp; приблизно таке ж. & Laquo; диявольським & raquo; каррі називається, звичайно ж, в & nbsp; зв'язку з кількістю & nbsp; перцю чилі.

 диявольський КАРРИ

Інгредієнти

  • курча вагою приблизно 1 кг
  • 400 г курячих ковбасок
  • 400 г коротких свинячих реберець
  • половина качана китайської капусти
  • 5 середніх картоплин
  • 1 довгоплідний огірок
  • 2 великі цибулини
  • 6-8 см свіжого кореня імбиру
  • 3 ст. л. світлого соєвого соусу
  • 3-4 ст. л. рисового оцту
  • рослинне масло
  • від 2 до 15 сушених перців чилі, на ваш смак
  • 1/2 ст. л. гірчичного порошку
  • сіль
  • мелений білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Курку обсушити, розрізати на невеликі порційні шматки. Складіть в миску, полийте соєвим соусом, приправте білим перцем, перемішайте, накрийте і залиште на 30-50 хв. Крок 2 1 велику цибулину очистіть і як можна дрібніше наріжте. Імбир очистіть і натріть на тертці. Крок 3 Покладіть у велику ступку сухі перці чилі і потовчіть в порошок. Додайте в ступку нарізану цибулю і імбир, всипте гірчичний порошок і потовчіть все разом. Крок 4 Частину, що залишилася цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Реберця розріжте на шматочки по 1 ребру. Натріть сіллю і перцем. Крок 5 У вок налийте рослинне масло, розігрійте на середньому вогні, покладіть півкільцями нарізану цибулю, обсмажте до золотистого кольору, 7-8 хв. Додайте пасту з лука, імбиру і чілі, смажте, помішуючи, 3 хв. Крок 6 Покладіть в вок реберця, добре перемішайте, влийте гарячої води (приблизно 1,5 склянки) і тушкуйте під кришкою до м'якості м'яса на ребрах, приблизно 40 хв. Крок 7 Тим часом обсмажте шматки курки на сковороді в рослинному маслі до рум'яної скоринки з усіх боків і зніміть з вогню. Крок 8 Картопля очистіть і наріжте невеликими скибочками. У капусти видаліть качан, листя дуже крупно наріжте. Огірок очистіть, розріжте вздовж на 4 частини, видаліть насіння, наріжте поперек шматками довжиною 7-8 см. Ковбаски розріжте кожну на 3 частини. Крок 9 Покладіть картоплю до реберцям, влийте ще трохи води. Гасіть майже до готовності картоплі, 10 хв. Покладіть курку, перемішайте, готуйте під кришкою 10 хв. Крок 10 Додайте ковбаски і огірок, готуйте 5 хв. Покладіть капусту, влийте оцет, посоліть, збільште вогонь і готуйте, перемішуючи, 1 хв. До речі

Зрозуміло, кількість чилі в цій страві залежить тільки від вашої любові & nbsp; до гострого. Гірчичний & nbsp; порошок краще приготувати самостійно з цілісних & nbsp; гірчичних зернят, & nbsp; попередньо обсмажених на сухій сковорідці.

0/5 (0 Reviews)