Ви напевно частенько збираєте друзів на & nbsp; дачі і & nbsp; пригощаєте їх & nbsp; шашликами. Спробуйте один раз змінити звичним рецептам. Цесарка на & nbsp; вугіллі в пряному маринаді виключно хороша на & nbsp; свіжому повітрі.
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 велика цесарка
- 1 ч. Л. сушеного часнику
- 0,5 ч. л. імбирного порошку
- 1 ст. л. солодкої меленої паприки
- 1 ч. л. коричневого цукру
- 1 ст. л. солі
- 1 ч. л. свежемолотого чорного перцю
- рослинне масло
Для гарніру:
- 4 качана кукурудзи
- цедра 1 невеликого лимона
- 0,5 ч. л. гострої паприки
- 0,5 ч. Л. солі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г вершкового масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розріжте цесарку уздовж по спинці, відріжте кінчики крил, гузку і шию. Надріжте ніжки в суглобах – так цесарка швидше прожариться. Крок 2
Змішайте всі спеції, цукор і сіль. Додайте стільки рослинного масла, щоб вийшла паста. Натріть цією сумішшю цесарку з усіх боків, ретельно втираючи її в м'ясо. Загорніть в плівку і маринують 2 ч при кімнатній температурі або до 2 діб в холодильнику. Крок 3
Для гарніру зробіть пряне масло. Вершкове масло розм'якшити при кімнатній температурі, змішайте з лимонною цедрою, гострої паприкою і сіллю. Крок 4
Викладіть масло на плівку, сформуйте ковбаску, загорніть в плівку і покладіть в морозильник на 30 хв. Крок 5
Очистіть качани кукурудзи від листя і волокон. Покладіть в киплячу несолону (!) Воду і варіть після закипання 7-9 хв. Потім обсушити. Крок 6
Розпаліть вугілля в барбекю. Обітріть цесарку від маринаду паперовими рушниками, змастіть рослинною олією. Смажте під кришкою, час від часу перевертаючи, до повної готовності, приблизно 40 хв. Кукурудзу також можна злегка обсмажити поруч з цесаркою. Подавайте цесарку гарячої, з кукурудзою і пряним маслом. До речі
& minus; Північна Америка & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!