Цесарки ДОЛИНИ ОЖ

Французька долина Ож & ndash; це царство прекрасної їжі. Ароматні місцеві яблука використовують у сотнях рецептів, особливо часто & ndash; разом з птахом.

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

< iframe width = "560" height = "315" src = "https://www.youtube.com/embed/d2q62l5If2w?rel=0" frameborder = "0" allowfullscreen> Інгредієнти

  • 1 велика цесарка
  • 2 зелені яблука
  • 3 цибулини шалот
  • 200 г печериць
  • 50 г вершкового масла
  • 2-3 гілочки чебрецю
  • 150 мл курячого бульйону
  • 120 г найжирнішої (краще дерев е н ської) сметани
  • 100 мл кальвадосу або коньяку
  • сік половини лимона
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 цесарки ДОЛИНИ ОЖ

Очистіть шалот і тонко наріжте. Протріть печериці серветкою, наріжте скибочками. Крок 2

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

цесарки розріжте на порційні шматки, натріть сіллю і перцем з усіх боків. Крок 3

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

Яблука розрізати уздовж на 8 частин, видаліть серцевину. Розтопіть в сотейнику з товстим дном половину вершкового масла і обсмажте в ньому яблука на середньому вогні до рум'яної скоринки з обох сторін. Викладіть яблука на тарілку. Крок 4

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

В сотейник покладіть масло, що залишилося, чебрець, шалот і гриби, обсмажте, помішуючи, 2 хв. Покладіть шматки цесарки і обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки. Крок 5

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

Полийте цесарку кальвадосом або коньяком і дайте йому наполовину випаруватися. Влийте бульйон, додайте чебрець, закрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні до готовності цесарки, приблизно 40 хв. Один раз переверніть шматки. Крок 6

цесарки ДОЛИНИ ОЖ

Додайте сметану, перемішайте і прогрійте. Додайте яблука, лимонний сік і рубану петрушку. Подавайте гарячої. До речі

& minus; Нормандія & minus;

0/5 (0 Reviews)