Французька долина Ож & ndash; це царство прекрасної їжі. Ароматні місцеві яблука використовують у сотнях рецептів, особливо часто & ndash; разом з птахом.
< iframe width = "560" height = "315" src = "https://www.youtube.com/embed/d2q62l5If2w?rel=0" frameborder = "0" allowfullscreen> Інгредієнти
- 1 велика цесарка
- 2 зелені яблука
- 3 цибулини шалот
- 200 г печериць
- 50 г вершкового масла
- 2-3 гілочки чебрецю
- 150 мл курячого бульйону
- 120 г найжирнішої (краще дерев е н ської) сметани
- 100 мл кальвадосу або коньяку
- сік половини лимона
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть шалот і тонко наріжте. Протріть печериці серветкою, наріжте скибочками. Крок 2
цесарки розріжте на порційні шматки, натріть сіллю і перцем з усіх боків. Крок 3
Яблука розрізати уздовж на 8 частин, видаліть серцевину. Розтопіть в сотейнику з товстим дном половину вершкового масла і обсмажте в ньому яблука на середньому вогні до рум'яної скоринки з обох сторін. Викладіть яблука на тарілку. Крок 4
В сотейник покладіть масло, що залишилося, чебрець, шалот і гриби, обсмажте, помішуючи, 2 хв. Покладіть шматки цесарки і обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки. Крок 5
Полийте цесарку кальвадосом або коньяком і дайте йому наполовину випаруватися. Влийте бульйон, додайте чебрець, закрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні до готовності цесарки, приблизно 40 хв. Один раз переверніть шматки. Крок 6
Додайте сметану, перемішайте і прогрійте. Додайте яблука, лимонний сік і рубану петрушку. Подавайте гарячої. До речі
& minus; Нормандія & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!