Трав'яне масло & ndash; дивовижна паличка-виручалочка. Навіть саму нудну їжу воно & nbsp; зробить дуже смачною. А & nbsp; соковиту засмаженою цесарку перетворить в & nbsp; справжній шедевр!
Інгредієнти
- 1 цесарка вагою 1-1,2 кг
- 100г з лівочного масла 82,5% жирності
- 3-4 гілочки чебрецю
- 3 гілочки тархуна
- 4-5 гілочок петрушки
- 1 зубчик часнику
- невеликий шматочок лаврового листа
- велика морська сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Дайте вершковому маслу розм'якшити при кімнатній температурі. Розламати шматочок лаврового листа на кілька частин, покладіть в ступку. Додайте приблизно 0,5 ч. Л. великої морської солі і трохи перцю, розітріть в порошок. Крок 2
Видаліть у тархуна і чебрецю стебла, у петрушки відріжте жорсткий низ стебла. Роздавите і очистіть часник. Покладіть часник на зелень і порубати все разом якомога дрібніше. Крок 3
Змішайте вершкове масло з зеленню і часником, а також сумішшю з ступки до однорідності. Покладіть трав'яне масло на шматок плівки, загорніть у вигляді ковбаски і покладіть в морозильник на 30 хв. або в холодильник на кілька годин – олія повинна стати твердим. Крок 4
Розігрійте духовку до 180 ° С. Безпосередньо перед запіканням посоліть і поперчіть цесарку зсередини. Дуже акуратно відокремте шкіру на грудях і ніжках цесарки від м'яса, потихеньку піддягаючи її пальцями. Намагайтеся не порвати шкіру. Крок 5
Наріжте трав'яне масло тонкими пластинками і розподіліть під шкірою цесарки, починаючи з ніжок. Зв'яжіть ніжки, крила заправте «попід пахви». Крок 6
Покладіть цесарку в форму для запікання або на деко грудкою вгору, злегка присипте крупною сіллю. Запікайте до готовності, 50-60 хв., Час від часу поливаючи стікає в форму масляним соком. Перед обробленням дайте цесарки полежати на блюді 5-10 хв. До речі
& minus; Прованс & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!