Чудове поєднання насиченого смаку цесарки і & nbsp; пряногофарша робить це & nbsp; блюдо гідним & nbsp; самого святкового столу!
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 цесарка вагою 1,2 кг
- 200 г свинячої шийки з жирком
- 200 г печінки цесарки
- 3 великі червоні цибулини
- 1 середня біла цибулина
- 4 середніх скибочки житнього хліба
- 70 мл самих жирних вершків
- оливкова олія
- 1 ч. Л. темного коричневого цукру
- 0,5 ч. л. імбирного порошку
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- щіпка меленої гвоздики
- щіпка свеженатертого мускатного горіха
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 170 ° С. Очистіть і дуже дрібно наріжте білу цибулину. Злегка обсмажте цибулю в оливковій олії, зніміть з вогню. Крок 2
у хліба зріжте кірки (вони не знадобляться), м'якуш замочіть у вершках на 5-10 хв. Крок 3
Порубати печінку ножем на дрібні шматочки. Свинину проверніть через м'ясорубку з крупними гратами або наріжте дрібними шматочками і порубати в фарш важким ножем. Змішайте свинячий фарш, печінку, замочений хліб і смажену цибулю. Приправте коричневим цукром, імбиром, корицею, гвоздикою, сіллю і перцем. Крок 4
Натріть цесарку зовні сіллю, перцем і оливковою олією. Нафаршіруйте пряним фаршем. Зашийте черевце щільною ниткою або закріпіть металевою шпажкою. Крок 5
Очистіть червоний лук і наріжте товстими (2 см) кружками. Покладіть цибулю в форму для запікання, збризніть оливковим маслом, посоліть. Покладіть цесарку на цибулю грудкою вниз і поставте в духовку. Крок 6
Через 40 хв. переверніть цесарку, запікайте ще 40 хв. Час від часу поливайте цесарку соком, що утворюється. Перед обробленням дайте цесарки полежати на блюді 5-10 хв. До речі
Компанія & nbsp; La Ferme & nbsp; є основоположником & laquo; культури високого фермерства & raquo; в Росії, що означає & ndash; ми намагаємося, щоб умови для птахів були & nbsp; максимально наближені до природних. Саме такий підхід допомагає нам зберегти, а головне передати вам всі корисні якості цесарки.
Ми відповідальні перед споживачем за якість продукції & nbsp; & ndash; тому ферма являє собою найсучасніший виробничо-логістичний комплекс.
Місія & nbsp; La Ferme & nbsp; & ndash; підвищити якість життя людей, створюючи натуральний і екологічно чистий м'ясний продукт.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!