Інгредієнти
- товчений часник – 2 зубчики
- щіпка сухого розмарину
- соус соєвий – 3 ст. л.
- нарізана кінза і петрушка – 2 ст. л.
- масло рослинне – 4 ст. л.
- морква – 1 шт.
- перець – за смаком
- цибуля – 1 шт.
- зелена сочевиця – 4 ст. л.
- помідор – 2 шт.
- середні цукіні – 4 шт.
- фарш з баранини – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Всипати промиту сочевицю в киплячу підсолену воду і варити 10-15 хв., до повної готовності. Воду злити. Цукіні розрізати уздовж навпіл, чайною ложкою вишкребти серцевину. Крок 2
Опустити цукіні в каструлю з киплячою підсоленою водою і варити 2-3 хв. Відкинути на друшляк. Крок 3
Морква, цибуля і часник очистити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю і часник дрібно нарізати. Помідори вимити і нарізати дрібними кубиками. М'якоть з цукіні порубати ножем. Розігріти в сотейнику половину масла і обсмажити на середньому вогні морква, цибуля і часник, 7-8 хв. Додати подрібнену м'якоть цукіні і помідори, накрити кришкою і тушкувати ще 5 хв. Перекласти в миску. Крок 4
У тому ж сотейнику розігріти масло, що залишилося і, розминаючи грудки, обсмажити фарш, 5 хв. Додати соєвий соус і готувати ще 10 хв. Зняти з вогню і з'єднати з овочами, сочевицею, розмарином і зеленню, ретельно перемішати. Приправити перцем. Крок 5
Розігріти духовку до 210 ° С. Викласти половинки цукіні в змащену маслом вогнетривку форму. Начинити їх підготовленою сумішшю і запікати в духовці протягом 8-10 хв. Щоб начинка не розсипалася, можна перед запіканням посипати цукіні тертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!