ПЕЛЬМЕНИ ІЗ КАЧКИ З ГРИБАМИ

ПЕЛЬМЕНИ ІЗ КАЧКИ З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • качиний фарш – 200 г
  • горіх мускатний
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • борошно – 2 склянки
  • цибуля – 1 шт.
  • гриби гливи – 150 г
  • масло вершкове – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЛЬМЕНИ ІЗ КАЧКИ З ГРИБАМИ

Гриби вимити, відварювати протягом 10 хв. в підсоленій воді. Злити, дати охолонути і нарізати маленькими шматочками. Лук очистити, нашаткувати. З'єднати фарш з цибулею, грибами, розм'якшеним вершковим маслом і мускатним горіхом. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ ІЗ КАЧКИ З ГРИБАМИ

Борошно і дрібку солі просіяти на стіл гіркою, в середині зробити поглиблення і влити туди яйце і 0,75 склянки води. Замісити круте тісто, накрити і залишити на 30 хв. Потім розкачати в тонкий пласт. За допомогою склянки вирізати з тіста гуртки. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ ІЗ КАЧКИ З ГРИБАМИ

Викласти на кожен гурток по 1 ч. л. фаршу. Скласти навпіл, краї щільно защипнути. Варити в киплячій підсоленій воді 15 хв.

0/5 (0 Reviews)