М'ЯСНА НАЧИНКА

М'ЯСНА НАЧИНКА

Інгредієнти

  • крупномолотий чилі – 0,5 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • змішаний фарш – 600 г
  • мелена солодка паприка – 0,5 ч. л.
  • стебла зеленої цибулі – 3 шт.
  • сік лайма – 2 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • квасоля Пінто у власному соку – 800 г
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • товчений часник – 4 зубчики
  • мелений кумін – 1 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Лук і часник очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю і половину часнику в 2 ст. л. розігрітого в сотейнику масла, 3 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи дерев'яною ложкою грудки, 7 хв. Приправити сіллю, кумином, чилі, паприкою і соком лайма. Добре перемішати. Зняти з вогню. Крок 2

М'ЯСНА НАЧИНКА

Обсмажити в маслі, що залишилося часник, що залишився, 1 хв. Додати квасолю разом з рідиною, розім'яти її товкачем в грубе пюре. Готувати 6 хв. Зелену цибулю вимити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти м'ясо і квасолю на коржі, посипати цибулею і подати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)