Інгредієнти
- мелений коріандр і паприка – по 0,5 ч. л.
- цибуля – 1 шт.
- великі помідори – 3 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- паста томатна – 2 ст. л.
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- нарізана зелень кінзи – 1 ст. л.
- суха червона квасоля – 200 г
- товчений часник – 5 зубчиків
- фарш з яловичини – 600 г
- кмин, кумін – по 0,25 ч. Л.
- жовтий солодкий перець – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Квасолю замочити на ніч. На наступний день воду злити, квасоля промити, залити 2 л свіжої води і варити, помішуючи час від часу, 1,5 ч. Крок 2
Лук і часник очистити, дрібно нарізати. У сотейнику розігріти масло і обсмажити овочі, 5 хв. Додати фарш, посипати паприкою, коріандром, тмином і кумином. Готувати, розминаючи лопаткою, 12-15 хв., Поки м'ясо не набуде золотистого відтінку. Крок 3
З солодкого і гострого перцю видалити серцевину. Солодкий перець нарізати дрібною соломкою, гострий – подрібнити. На помідорах зробити по хрестоподібному надрізу. Обшпарити їх окропом, потім помістити на 1-2 хв. в крижану воду. Шкірку зняти, м'якоть нарізати кубиками. Крок 4
Покласти овочі в сотейник до фаршу, приправити сіллю і перцем, готувати 10 хв. Крок 5
Викласти вміст сотейника в готовий відвар з квасолею, приправити сіллю і перцем. Крок 6
Додати томатну пасту і варити на повільному вогні 15 хв. Розлити по глибоких мисках, посипати кінзою і подати до столу. Можна додати в кожну тарілку по 0,5 ч. Л. тертого сиру грюйер.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!