СУП чилі кон карне

СУП чилі кон карне

Інгредієнти

  • мелений коріандр і паприка – по 0,5 ч. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • великі помідори – 3 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • паста томатна – 2 ст. л.
  • гострий червоний перчик – 1 шт.
  • нарізана зелень кінзи – 1 ст. л.
  • суха червона квасоля – 200 г
  • товчений часник – 5 зубчиків
  • фарш з яловичини – 600 г
  • кмин, кумін – по 0,25 ч. Л.
  • жовтий солодкий перець – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СУП чилі кон карне

Квасолю замочити на ніч. На наступний день воду злити, квасоля промити, залити 2 л свіжої води і варити, помішуючи час від часу, 1,5 ч. Крок 2

СУП чилі кон карне

Лук і часник очистити, дрібно нарізати. У сотейнику розігріти масло і обсмажити овочі, 5 хв. Додати фарш, посипати паприкою, коріандром, тмином і кумином. Готувати, розминаючи лопаткою, 12-15 хв., Поки м'ясо не набуде золотистого відтінку. Крок 3

СУП чилі кон карне

З солодкого і гострого перцю видалити серцевину. Солодкий перець нарізати дрібною соломкою, гострий – подрібнити. На помідорах зробити по хрестоподібному надрізу. Обшпарити їх окропом, потім помістити на 1-2 хв. в крижану воду. Шкірку зняти, м'якоть нарізати кубиками. Крок 4

СУП чилі кон карне

Покласти овочі в сотейник до фаршу, приправити сіллю і перцем, готувати 10 хв. Крок 5

СУП чилі кон карне

Викласти вміст сотейника в готовий відвар з квасолею, приправити сіллю і перцем. Крок 6

СУП чилі кон карне

Додати томатну пасту і варити на повільному вогні 15 хв. Розлити по глибоких мисках, посипати кінзою і подати до столу. Можна додати в кожну тарілку по 0,5 ч. Л. тертого сиру грюйер.

0/5 (0 Reviews)