Легкість в приготуванні і смачна страва. Його можна приготувати на обід або вечерю, а також на святковий стіл. Що входять до складу страви цукіні дуже корисні для організму. Вони багаті калієм, кальцієм, фосфором, вітамінами С, А, В. До того ж калорійність цукіні становить всього 16 ккал на 100 г продукту. Я додала в фарш трохи геркулесу, цибулю, часник і помідори.
Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти
- цукіні 3 шт.
- рослинне масло 2 ст.л.
- свинячо-яловичий фарш 500 г
- помідори 2 шт.
- цибуля 1 шт.
- часник (зубчики) 3 шт.
- геркулес 2 ст.л.
- вода 100 мл
- мелений чорний перець за смаком
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
цукіні вимити, обсушити, нарізати на шайби висотою 6-7 см. з кожного шматочка цукіні вирізати частину м'якоті, щоб вийшов стаканчик з денцем. Кожен стаканчик цукіні всередині посолити трохи і поставити в мікрохвильовку при повній потужності на 8-10 хвилин для розм'якшення. Час залежить від зрілості цукіні. Крок 2
Цибулю почистити, дрібно нарізати. Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Крок 3
Помідори вимити, обсушити, нарізати дрібними кубиками. Крок 4
У фарш додати геркулес і воду. Ретельно перемішати і дати постояти 10-15 хвилин. Крок 5
Додати в фарш цибуля, часник, помідори, сіль, перець, перемішати. Крок 6
Стаканчики цукіні наповнити фаршем. Крок 7
Деко змастити олією і викласти цукіні з начинкою. Поставити в духовку, розігріту до 180 ° C, на 45-50 хвилин. Крок 8
Готові цукіні викласти на блюдо, прикрасити зеленню. Крок 9
Подати блюдо до столу зі свіжими або маринованими овочами. Смачного! Корисна порада
Для приготування страви фарш можна використовувати з будь-якого м'яса і птиці.
Господині на заміткуЗ помідорів можна попередньо зняти шкірку, обшпаривши їх окропом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!