Цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Легкість в приготуванні і смачна страва. Його можна приготувати на обід або вечерю, а також на святковий стіл. Що входять до складу страви цукіні дуже корисні для організму. Вони багаті калієм, кальцієм, фосфором, вітамінами С, А, В. До того ж калорійність цукіні становить всього 16 ккал на 100 г продукту. Я додала в фарш трохи геркулесу, цибулю, часник і помідори.

 цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

 цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти

  • цукіні 3 шт.
  • рослинне масло 2 ст.л.
  • свинячо-яловичий фарш 500 г
  • помідори 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • часник (зубчики) 3 шт.
  • геркулес 2 ст.л.
  • вода 100 мл
  • мелений чорний перець за смаком
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

цукіні вимити, обсушити, нарізати на шайби висотою 6-7 см. з кожного шматочка цукіні вирізати частину м'якоті, щоб вийшов стаканчик з денцем. Кожен стаканчик цукіні всередині посолити трохи і поставити в мікрохвильовку при повній потужності на 8-10 хвилин для розм'якшення. Час залежить від зрілості цукіні. Крок 2

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Цибулю почистити, дрібно нарізати. Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Крок 3

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Помідори вимити, обсушити, нарізати дрібними кубиками. Крок 4

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

У фарш додати геркулес і воду. Ретельно перемішати і дати постояти 10-15 хвилин. Крок 5

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Додати в фарш цибуля, часник, помідори, сіль, перець, перемішати. Крок 6

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Стаканчики цукіні наповнити фаршем. Крок 7

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Деко змастити олією і викласти цукіні з начинкою. Поставити в духовку, розігріту до 180 ° C, на 45-50 хвилин. Крок 8

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Готові цукіні викласти на блюдо, прикрасити зеленню. Крок 9

цукіні з м'ясним фаршем І ПОМІДОРАМИ

Подати блюдо до столу зі свіжими або маринованими овочами. Смачного! Корисна порада

Для приготування страви фарш можна використовувати з будь-якого м'яса і птиці.

Господині на замітку

З помідорів можна попередньо зняти шкірку, обшпаривши їх окропом.

0/5 (0 Reviews)