хрусткі пиріжки

Смачні та хрусткі пиріжки з начинкою зі свіжого кабачка, фаршу і сиру. Це фаворити: ми їх беремо з собою на природу, вони хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді, а готувати їх дуже швидко і просто. Вони завжди виходять дуже смачними і хрусткими.

хрусткі пиріжки

хрусткі пиріжки

овочевий калейдоскоп x Інгредієнти

  • цукіні 2 шт.
  • сир 80 г
  • м'ясний фарш 300 г
  • тісто філо листи 12 шт.
  • зелень за смаком 1 пучок
  • мелений чорний перець 1 щіпка
  • сіль
  • куряче яйце 1 шт.
  • насіння кунжуту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 хрусткі пиріжки

Для начинки треба молоді кабачки дрібно нарізати і натерти на крупній тертці (у мене два кабачка, один кабачок я дрібно нарізала, інший натерла на крупній тертці). Крок 2

хрусткі пиріжки

Додати до кабачків натертий сир. Крок 3

хрусткі пиріжки

Додати в начинку фарш (у мене м'ясний фарш з додаванням цибулі і часнику). Додати мелений чорний перець, посолити за смаком, додати свіжу зелень за смаком. Начинка готова. Крок 4

хрусткі пиріжки

Форму для випічки змастити маслом (у мене форма для великих кексів, 6 шт.) Тісто філо розрізати на квадрати і викласти у форми. Заповнити тісто начинкою. Крок 5

хрусткі пиріжки

Начинку прикрити тестом, змастити яйцем і посипати насінням кунжуту. Зверху форму закрити фольгою (тісто філо дуже швидко готується) і поставити пироги випікатися в духовку при температурі 170 ° C на 30 хвилин. Крок 6

хрусткі пиріжки

Через 30 хвилин прибрати фольгу і дати пирогів підрум'янитися в духовці ще приблизно 15 хвилин. Крок 7

хрусткі пиріжки

Пироги виходять дуже смачні і соковиті, з хрусткою скоринкою зверху. Смачного. Корисна порада

Для цього рецепта треба взяти молоді кабачки цукіні.

0/5 (0 Reviews)