Смачні та хрусткі пиріжки з начинкою зі свіжого кабачка, фаршу і сиру. Це фаворити: ми їх беремо з собою на природу, вони хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді, а готувати їх дуже швидко і просто. Вони завжди виходять дуже смачними і хрусткими.
овочевий калейдоскоп x Інгредієнти
- цукіні 2 шт.
- сир 80 г
- м'ясний фарш 300 г
- тісто філо листи 12 шт.
- зелень за смаком 1 пучок
- мелений чорний перець 1 щіпка
- сіль
- куряче яйце 1 шт.
- насіння кунжуту
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для начинки треба молоді кабачки дрібно нарізати і натерти на крупній тертці (у мене два кабачка, один кабачок я дрібно нарізала, інший натерла на крупній тертці). Крок 2
Додати до кабачків натертий сир. Крок 3
Додати в начинку фарш (у мене м'ясний фарш з додаванням цибулі і часнику). Додати мелений чорний перець, посолити за смаком, додати свіжу зелень за смаком. Начинка готова. Крок 4
Форму для випічки змастити маслом (у мене форма для великих кексів, 6 шт.) Тісто філо розрізати на квадрати і викласти у форми. Заповнити тісто начинкою. Крок 5
Начинку прикрити тестом, змастити яйцем і посипати насінням кунжуту. Зверху форму закрити фольгою (тісто філо дуже швидко готується) і поставити пироги випікатися в духовку при температурі 170 ° C на 30 хвилин. Крок 6
Через 30 хвилин прибрати фольгу і дати пирогів підрум'янитися в духовці ще приблизно 15 хвилин. Крок 7
Пироги виходять дуже смачні і соковиті, з хрусткою скоринкою зверху. Смачного. Корисна порада
Для цього рецепта треба взяти молоді кабачки цукіні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!