Курячі котлети для мене занадто нуднуваті й пріснуваті. Мені здається, що смачними і соковитими вони можуть бути тільки з овочевою нотою. Але є ще варіанти. Сьогодні додамо в фарш кабачки. Навіть не так, не просто додамо. Кабачків буде стільки ж, скільки м'яса.
Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти
- куряче м'ясо 600-700 г
- кабачки 600-700 г
- сир 100 г
- петрушка 1/2 пучок (а)
- панірувальні сухарі
- рослинне масло для смаження
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Натремо кабачки на крупній тертці, посолити, перемішати і залишити, щоб дали сік. Крок 2
тим часом з м'яса зробимо фарш. Я брала філе стегна. Але підійде абсолютно будь-яка частина курки. 600-700 граммов- це вага упаковки. А брати потрібно стільки, скільки потрібно. Головне, взяти кабачків стільки ж. Сир і петрушку тоді відрегулюєте за смаком. Крок 3
До фаршу додамо натертий сир , нарізану петрушку і віджатий від соку кабачок. Сіль, перець за смаком. Вимішуємо. Коли будемо солити, згадаємо, що кабачок ми вже посолити, звідси розрахуємо кількість солі. Крок 4
обсмажувати будемо в розігрітій олії, попередньо обвалявши котлетки в сухарях. Після того, як всі котлети обсмажити, укладемо їх назад в сковорідку, і накривши кришкою, відправимо в духовку на 15 хвилин, не забувши відстебнути ручку. Якщо ручка у сковорідки не знімається, тоді укладемо котлети в форму і накриємо фольгою. Крок 5
через 15 хвилин у вас будуть найсмачніші в світі котлети. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!