ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Після того, як я знайшла на просторах інтернету і приготувала цей рецепт лазаньї, я перестала готувати традиційну лазанью з тестом, тому що на мій смак вона важкувата саме через цих пластів тесту.

Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти

  • фарш свинячий 500 г
  • цибуля 1 шт.
  • зубчики часнику 2 шт.
  • помідори свіжі 2 шт.
  • качан капусти 1 шт.
  • рослинне масло 2 ст.л.
  • кумін мелений 1/4 ч.л.
  • кориця мелена 1/4 ч.л.
  • паприка солодка червона 2 ч.л.
  • вершкове масло 2 ст.л.
  • молоко 2 стакан (а)
  • борошно 2 ст .л.
  • мускатний горіх 1/4 ч.л.
  • сир тертий 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Листя капусти залити крутим окропом, накрити кришкою і відставити. Крок 2

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Приготуйте начинку: розігрійте сотейник з рослинним маслом і млоїте нарізаний кубиками цибулю і часник до м'якості. Додайте фарш і розімніть так, щоб не було грудок. Обдайте помідори окропом, зніміть шкірку, дрібно наріжте і покладіть до фаршу. Додайте спеції: кумін, корицю, паприку. Посоліть, поперчіть за смаком. Крок 3

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Приготуйте соус. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому борошно. Помішуючи влийте тепле молоко. Добре розмішайте, щоб не було кусочков.Посоліте, поперчіть, додайте мускатний горіх. Кілька хвилин проваріть, не перестаючи помішувати, і додайте 5 ст.л. сиру. Крок 4

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Капустяне листя звільніть від потовщень і вистелити ними дно форми, попередньо змазані маслом. Зверху викладіть фарш, полийте соусом, сир, знову шар капусти, фарш, соус і сир. Крок 5

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Верхній шар – капуста. Полийте соусом і посипте сиром. Запікайте 35-40 хвилин при температурі 200 градусів. Крок 6

ЛАЗАНЬЯ З капустяного листя

Дати постояти хвилин 20 і подавати. Крок 7

Можна з коханою зеленню.

0/5 (0 Reviews)