Фаршировані кабачки

Легка літня закуска з сезонних овочів!

Фаршировані КАБАЧКИ

Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти

  • кабачок 1 шт.
  • свинина 350 г
  • цибуля 4 шт.
  • зітхання 3 шт.
  • сир 100 г
  • томатна паста 1 ст.л.
  • помідори 3 шт.
  • сіль, спеції

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 Робимо фарш зі свинини, додаємо в нього подрібнені дві цибулини, п Ерец і сіль. Все перемішуємо Крок 2 Решта дві цибулини подрібнюємо ножем, а морква трьом на тертці. Все обсмажуємо на сковороді на олії, додавши ложку томатної пасти. Крок 3 Очищаємо кабачок від шкірки (якщо він не молодий), ріжемо на пластики висотою 1 см і вирізаємо серцевину для фаршу. Якщо готуєте без м'яса, то можна просто нарізати на тонкі пластини і зверху класти сирно-помідорову начинку. Крок 4 Застеляємо деко фольгою, викладаємо на нього подушку з моркви і цибулі, розподіляємо на ній кабачки. Потім кладемо в них фарш, посипаємо рясно сиром, а зверху кладемо нарізану помідор. Крок 5 Закриваємо іншим шаром фольги і ставимо в духовку на 30 хв 180 ˚С. Крок 6 До столу подаємо з зеленню!

0/5 (0 Reviews)