Мені подобається готувати голубці в листі Мангольд. Вони дуже гнучкі, начинка в них загортається легко. А в готовому вигляді листя дуже тонкі і ніжні, майже прозорі, голубці виходять смачні і соковиті.
Улюблені швидкі літні рецепти x Інгредієнти
- листя Мангольд 2 пучок (а)
- м'ясний фарш 700 г
- рис 200 г
- ріпчасту цибулю 3 шт.
- зелень 1 пучок (а)
- зіра 1 щіпка (і)
- морква 1 шт.
- томатна паста 1 ст.л.
- мелений чорний перець 1 щіпка (і)
- цукор 1 щіпка (і)
- сіль 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Мені дуже подобається використовувати листя Мангольд. Крок 2
На рослинному маслі обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору (я додаю лавровий лист, він під час смаження віддає свій аромат овочів). Крок 3
Коли морква і цибуля добре засмажити, додати томатну пасту, дрібку цукру і обсмажувати все разом 2-3 хвилини. Крок 4
Перемішати разом фарш з цибулею і рисом, додати спеції, сіль і мелений чорний перець. Крок 5
На лист Мангольд викладе начинку з фаршу. Крок 6
Листя дуже м'які і еластичні, в них дуже зручно загортати начинку. Крок 7
У обсмажені овочі налити води, відрегулювати сіль, шарами викласти голубці і поставити їх варитися на 40-45 хв. Крок 8
Голубці виходять дуже смачними, а листя Мангольд ніжні і тонкі. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!