Голубці У листя Мангольд

Мені подобається готувати голубці в листі Мангольд. Вони дуже гнучкі, начинка в них загортається легко. А в готовому вигляді листя дуже тонкі і ніжні, майже прозорі, голубці виходять смачні і соковиті.

 Голубці У листя Мангольд

 Голубці У листя Мангольд

Голубці У листя Мангольд

Улюблені швидкі літні рецепти x Інгредієнти

  • листя Мангольд 2 пучок (а)
  • м'ясний фарш 700 г
  • рис 200 г
  • ріпчасту цибулю 3 шт.
  • зелень 1 пучок (а)
  • зіра 1 щіпка (і)
  • морква 1 шт.
  • томатна паста 1 ст.л.
  • мелений чорний перець 1 щіпка (і)
  • цукор 1 щіпка (і)
  • сіль 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Голубці У листя Мангольд

Мені дуже подобається використовувати листя Мангольд. Крок 2

Голубці У листя Мангольд

На рослинному маслі обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору (я додаю лавровий лист, він під час смаження віддає свій аромат овочів). Крок 3

Голубці У листя Мангольд

Коли морква і цибуля добре засмажити, додати томатну пасту, дрібку цукру і обсмажувати все разом 2-3 хвилини. Крок 4

Голубці У листя Мангольд

Перемішати разом фарш з цибулею і рисом, додати спеції, сіль і мелений чорний перець. Крок 5

Голубці У листя Мангольд

На лист Мангольд викладе начинку з фаршу. Крок 6

Голубці У листя Мангольд

Листя дуже м'які і еластичні, в них дуже зручно загортати начинку. Крок 7

Голубці У листя Мангольд

У обсмажені овочі налити води, відрегулювати сіль, шарами викласти голубці і поставити їх варитися на 40-45 хв. Крок 8

Голубці У листя Мангольд

Голубці виходять дуже смачними, а листя Мангольд ніжні і тонкі. Смачного!

0/5 (0 Reviews)