ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ сальсу

У цього блюда великий потенціал. Його можна запекти і подати гарячим на вечерю, а частину, що залишилася остудити і приготувати бутерброди на сніданок або для обіду в офісі. А можна запекти заздалегідь, остудити і взяти на пікнік. Змінюючи соуси, додаючи в фарш різні овочі, маслини, приправи, всякий раз ви будете отримувати нове блюдо. Скористайтеся нашим річним рецептом як основою і придумуйте страви на свій смак.

Інгредієнти

  • 500 г яловичого фаршу
  • 500 г свинячого фаршу
  • 1 велика цибулина
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. сухарів
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • 10 гілочок чебрецю
  • 2 маленькі гілочки
  • розмарину
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для сальси:

  • 4 солодких перцю
  • 300 г помідорів
  • 5 гілочок базиліка
  • 1 зубчик часнику
  • 1/2 ч. Л. пластівців чилі
  • 2 ч. л. бальзамічного оцту
  • 1 ч. л. цукрової пудри
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ сальсу

Розігрійте духовку до 180 ° C. Дрібно наріжте цибулю. Подрібніть зубчик часнику і розмарин. Змішайте в мисці фарш, цибулю, яйця, сухарі, половину чебрецю, орегано, розмарин, часник, сіль і перець. Крок 2

ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ Сальса

Змастіть прямокутну форму для кексу олією і викладіть в неї фарш. Зверху покладіть кілька гілочок чебрецю і збризніть маслом. Крок 3

Очистіть перець від насіння і перегородок, наріжте великими шматками. Зубчик часнику тонко наріж-ті. Змішайте в мисці перець, часник і 2 ст. л. оливкового масла, викладіть на деко. Поставте перець і м'ясний хліб в духовку (перці поставте на рівень нижче) і запікайте 30 хв. Крок 4

ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ Сальса

Розріжте помідори, додайте до перцю разом з оцтом, цукровою пудрою і чилі і готуйте ще 40 хв. Крок 5

ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ Сальса

Злийте зайвий жир з форми з хлібом і остудіть його у формі. Перці з помідорами розімніть вилкою, додайте базилік, посоліть і остудіть. Крок 6

ХОЛОДНИЙ М'ясний ХЛІБ З ЛІТНЬОЇ Сальса

Загорніть хліб в фольгу і приберіть в холодильник на 6 ч. Наріжте тонкими шматочками. Господині на замітку

Цікавий смак буде у хліба, якщо додати в фарш кусоч & shy; ки обсмажена & shy; ного Копча & shy; ного бекону.

0/5 (0 Reviews)