ДОМАШНІ КОВБАСКИ

ДОМАШНІ КОВБАСКИ

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • сіль – за смаком
  • сало – 100 г
  • цибуля ріпчаста дрібний – 3 шт.
  • часник – 1 шт.
  • свинина – 1 кг
  • яловичина – 1 кг
  • спеції – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо, сало, цибулю провернути в м'ясорубці. Посолити, поперчити, додати 100 мл води. Добре перемішати. Заздалегідь очищені кишки (оболонки) наповнити м'ясним фаршем за допомогою м'ясорубки або в ручну. Ретельно утрамбувати м'ясо, щоб не було повітря. З обох сторін зав'язати вузлики.

0/5 (0 Reviews)