Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- сіль – за смаком
- сало – 100 г
- цибуля ріпчаста дрібний – 3 шт.
- часник – 1 шт.
- свинина – 1 кг
- яловичина – 1 кг
- спеції – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо, сало, цибулю провернути в м'ясорубці. Посолити, поперчити, додати 100 мл води. Добре перемішати. Заздалегідь очищені кишки (оболонки) наповнити м'ясним фаршем за допомогою м'ясорубки або в ручну. Ретельно утрамбувати м'ясо, щоб не було повітря. З обох сторін зав'язати вузлики.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!