Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- гарбуз середнього розміру – 1 шт.
- картопля – 1 кг
- гриби – 500 г
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 3 шт.
- сметана – 200 г
- яловичина (або свинина) – 500 г
- морква – 2 шт.
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Гарбуз вимити, зрізати верхівку, видалити насіння. М'ясо нарізати кубиками, обсмажити. Гриби відварити, нарізати. Цибулю і моркву нашаткувати, спасерувати. Картоплю очистити, вимити. В гарбуз покласти шарами м'ясо, гриби, спассерованние овочі (по 2 шари). Залити сметаною. На деко покласти гарбуз, обкласти картоплею, картопля відсвяткувати маслом. Запікати при температурі 160-180 & deg; C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!