ГАРБУЗ, фарширована м'ясом І ГРИБАМИ З печеною картоплею

ГАРБУЗ, фарширована М'ЯСОМ І ГРИБАМИ З печеною картоплею

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • гарбуз середнього розміру – 1 шт.
  • картопля – 1 кг
  • гриби – 500 г
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 3 шт.
  • сметана – 200 г
  • яловичина (або свинина) – 500 г
  • морква – 2 шт.

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Гарбуз вимити, зрізати верхівку, видалити насіння. М'ясо нарізати кубиками, обсмажити. Гриби відварити, нарізати. Цибулю і моркву нашаткувати, спасерувати. Картоплю очистити, вимити. В гарбуз покласти шарами м'ясо, гриби, спассерованние овочі (по 2 шари). Залити сметаною. На деко покласти гарбуз, обкласти картоплею, картопля відсвяткувати маслом. Запікати при температурі 160-180 & deg; C.

0/5 (0 Reviews)