М'ЯСО Графські руїни

На конкурс уявляю свій авторський рецепт страви, який отримав назву & laquo; Графські руїни & raquo ;. Дуже смачна страва, відмінне поєднання смаку смаженого м'яса під сирною скоринкою з соковитим кабачком.

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • кабачок – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт.
  • сир твердий – 50 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • спеції для м'яса – за смаком
  • свинина (окіст) – 500 г
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • цибуля зелена – Для оформлення

Для оформлення

  • зелень петрушки

Покроковий рецепт приготування

М'ясо промити холодною водою, нарізати невеликими шматками. Обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки, додати нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю, посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до готовності. Кабачок промити, очистити від шкірки і нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см. Нарізану кабачок відварити в підсоленій воді до напівготовності. Охолодити. Укласти на змащене маслом деко підготовлені гуртки кабачка, на них розкласти обсмажені шматки м'яса, зверху посипати натертим на тертці сиром. Запікати в розігрітій до 200 & deg; C духовці протягом 15 хвилин. Подати по дві штуки на порцію з гарніром з відвареного рису або картопляним пюре. Оформити зеленню.

0/5 (0 Reviews)