Горбуша, фарширована З МОРСЬКИМ МОВОЮ

горбуша, фарширована З МОРСЬКИМ МОВОЮ

Інгредієнти

  • яйце – 1шт.
  • молоко – 50 мл
  • маслини – 30 г
  • часник – 10 г
  • сіль – за смаком
  • горбуша (тушка) – 1,1 кг
  • цибуля ріпчаста дрібний – 130 г
  • квітка – 1 цибулина
  • петрушка – 2 гілочки
  • свинина (шпик) – 100 г
  • лимон – 5 скибочок
  • мову морської (філе) – 200 г
  • перець – за смаком
  • батон – 3 шматки

Покроковий рецепт приготування

Рибу почистити, випатрати, видалити плавники, залишивши хвіст. З голови видалити зябра, очі. Починаючи з черевця, зняти шкіру з обох сторін. Надрізати хребті в районі голови і хвоста. Вийняти разом з філе. Зняти філе з кісток. Для приготування рибного фаршу провернути через м'ясорубку філе горбуші, шпик, хліб, цибуля, часник. Додати в фарш 1/2 яйця, сіль, перець. Так само зробити фарш з філе морського мови, але без додавання шпику. Додати нарізані маслини. На внутрішню частину шкіри горбуші, викласти фарш з горбуші. В середину покласти ковбаску з фаршу морського язика, згорнути тушку. Загорнути у фольгу, надавши форму півмісяця. Запікати, налив воду в посуд, в нагрітій до 200 & deg; C духовці протягом 45 хвилин.

0/5 (0 Reviews)