Інгредієнти
- яйце – 1шт.
- молоко – 50 мл
- маслини – 30 г
- часник – 10 г
- сіль – за смаком
- горбуша (тушка) – 1,1 кг
- цибуля ріпчаста дрібний – 130 г
- квітка – 1 цибулина
- петрушка – 2 гілочки
- свинина (шпик) – 100 г
- лимон – 5 скибочок
- мову морської (філе) – 200 г
- перець – за смаком
- батон – 3 шматки
Покроковий рецепт приготування
Рибу почистити, випатрати, видалити плавники, залишивши хвіст. З голови видалити зябра, очі. Починаючи з черевця, зняти шкіру з обох сторін. Надрізати хребті в районі голови і хвоста. Вийняти разом з філе. Зняти філе з кісток. Для приготування рибного фаршу провернути через м'ясорубку філе горбуші, шпик, хліб, цибуля, часник. Додати в фарш 1/2 яйця, сіль, перець. Так само зробити фарш з філе морського мови, але без додавання шпику. Додати нарізані маслини. На внутрішню частину шкіри горбуші, викласти фарш з горбуші. В середину покласти ковбаску з фаршу морського язика, згорнути тушку. Загорнути у фольгу, надавши форму півмісяця. Запікати, налив воду в посуд, в нагрітій до 200 & deg; C духовці протягом 45 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!