Тосканський М'ЯСНЕ РАГУ

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Інгредієнти

  • товчений часник – 9 зубчиків
  • гілочки розмарину – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • черешок селери – 1 шт.
  • невеликий перчик чилі – 1 шт.
  • червоне сухе вино – 200 мл
  • борошно – 2 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • жирна свинина – 50 г
  • шматки пишного білого хліба – 4 шт.
  • масло оливкове – 4 ст. л.
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком
  • подрібнена м'якоть томатів – 500 г
  • яловичина – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Морква, цибуля і часник очистити. Селера і чилі вимити. Дуже дрібно нарізати моркву, цибулю, селеру, чилі і 1 зубчик часнику. Крок 2

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

В каструлі обсмажити овочі в 2 ст. л. розігрітого масла, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Яловичину і свинину нарізати кубиками зі стороною приблизно 4 см. Крок 4

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Обваляти шматочки м'яса в борошні. Додати до овочів і готувати 5 хв. Крок 5

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Покласти в каструлю томатну м'якоть, розмарин і 7 зубчиків часнику. Готувати 10 хв. Влити вино і тушкувати на великому вогні, поки воно повністю не випарується. Влити в рагу воду так, щоб м'ясо було повністю покрито, довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 1,5-2 ч. Потроху підливати гарячу воду, у міру її википання. В кінці приправити сіллю і перцем. Крок 6

тосканського М'ЯСНЕ РАГУ

Хліб натерти залишилися зубчиком часнику і обсмажити в розігрітому оливковому маслі до золотистої скоринки. Подавати рагу з гарячим хлібом, салатом зі свіжих помідорів і червоним вином.

0/5 (0 Reviews)