Інгредієнти
- товчений часник – 9 зубчиків
- гілочки розмарину – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- черешок селери – 1 шт.
- невеликий перчик чилі – 1 шт.
- червоне сухе вино – 200 мл
- борошно – 2 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- жирна свинина – 50 г
- шматки пишного білого хліба – 4 шт.
- масло оливкове – 4 ст. л.
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
- подрібнена м'якоть томатів – 500 г
- яловичина – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Морква, цибуля і часник очистити. Селера і чилі вимити. Дуже дрібно нарізати моркву, цибулю, селеру, чилі і 1 зубчик часнику. Крок 2
В каструлі обсмажити овочі в 2 ст. л. розігрітого масла, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3
Яловичину і свинину нарізати кубиками зі стороною приблизно 4 см. Крок 4
Обваляти шматочки м'яса в борошні. Додати до овочів і готувати 5 хв. Крок 5
Покласти в каструлю томатну м'якоть, розмарин і 7 зубчиків часнику. Готувати 10 хв. Влити вино і тушкувати на великому вогні, поки воно повністю не випарується. Влити в рагу воду так, щоб м'ясо було повністю покрито, довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 1,5-2 ч. Потроху підливати гарячу воду, у міру її википання. В кінці приправити сіллю і перцем. Крок 6
Хліб натерти залишилися зубчиком часнику і обсмажити в розігрітому оливковому маслі до золотистої скоринки. Подавати рагу з гарячим хлібом, салатом зі свіжих помідорів і червоним вином.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!