СВИНИНА з кунжутом

СВИНИНА з кунжутом

Інгредієнти

  • масло рослинне
  • качан салату ромен – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • соус соєвий – 1,5 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • кунжут (насіння) – 2 ст. л.
  • свиняча вирізка – 800 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА з кунжутом

Свинину вимити і нарізати смужками довжиною 5 см і шириною 1 см. Салат вимити, обсушити. Великі листя розрізати уздовж навпіл. Смужки м'яса приправити сіллю і перцем, обваляти в кунжуті. Крок 2

СВИНИНА з кунжутом

Обсмажити свинину в розігрітій олії, 2-3 рази перевернувши, 8 хв. Викласти на блюдо. Крок 3

СВИНИНА з кунжутом

Додати в сковороду ще 1 ст. л. масла і соєвий соус. Швидко обсмажити листя салату, 2 хв. Викласти до м'яса. Полити соком лимона.

0/5 (0 Reviews)