Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- часник – за смаком
- баклажан – 3 шт.
- сіль – за смаком
- свинина (шийна частина) – 1,5 кг
- морква велика – 2 шт.
- перець
- майонез
- масло рослинне
Покроковий рецепт приготування
М'ясо нарізати на шматки і відбити. Баклажан нарізати тонкими пластинами і обсмажити на рослинному маслі. Дати охолонути. Моркву натерти на тертці і змішати з подрібненим часником і майонезом. На кожен шматок м'яса покласти пластинку баклажана, потім морква. Згорнути в рулетики. Сколоти шпажками або обгорнути ниткою. Обсмажити на сковороді 5 хвилин. Потім поставити в духовку на 40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!