рУЛЕТИКИ БАКМОР

РУЛЕТИКИ БАКМОР

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • часник – за смаком
  • баклажан – 3 шт.
  • сіль – за смаком
  • свинина (шийна частина) – 1,5 кг
  • морква велика – 2 шт.
  • перець
  • майонез
  • масло рослинне

Покроковий рецепт приготування

М'ясо нарізати на шматки і відбити. Баклажан нарізати тонкими пластинами і обсмажити на рослинному маслі. Дати охолонути. Моркву натерти на тертці і змішати з подрібненим часником і майонезом. На кожен шматок м'яса покласти пластинку баклажана, потім морква. Згорнути в рулетики. Сколоти шпажками або обгорнути ниткою. Обсмажити на сковороді 5 хвилин. Потім поставити в духовку на 40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)