ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

Інгредієнти

  • 1 кг курячого філе, грудка
  • 1 цибулина
  • 40 г вершкового масла
  • 100 мл вершків жирністю 30%
  • 1-1,5 ст. л. панірувальних сухарів, по необхідності
  • 100 г пшеничного нарізної батона
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

Пропустіть через м'ясорубку курку і цибулю, використовуючи решітку для середнього або грубого помелу. Додайте розм'якшене вершкове масло, вершки, розведені 30 мл питної води. Посоліть і поперчіть. Перемішайте фарш до однорідності. Якщо він вийде надто рідким, додайте трохи панірувальних сухарів. Приберіть фарш в холодильник на 30 хв. Крок 2

ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

У батона зріжте кірку. Наріжте хліб невеликими кубиками. Крок 3

ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

Фарш розділіть на 8 частин. З кожної сформуйте котлету овальної форми. Обваляйте в підготовлених хлібних кубиках. Притисніть їх. Приберіть котлети ще раз в холодильник на 10-15 хв. Крок 4

ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

Використовуйте SteakMaster REDMOND RGM-M805 в якості барбекю-жаровні. Для цього підключіть прилад до електромережі і виберіть ручний режим. Розкрийте прилад на 180 ° С і розігрійте. Викладіть котлети на панелі гриля, смажте 2 хв. Переверніть котлети і смажте ще 1 хв. Акуратно зніміть підготовлені інгредієнти і перекладіть на обробну дошку. Крок 5

ДОМАШНІ Пожарського КОТЛЕТИ

Спеціальний деко REDMOND RAM-BP1 або одноразову жароміцних форму з фольги змастіть рослинною олією. Перекладіть котлети на невеликій відстані один від одного. Накрийте деко або форму листом фольги і подверніте краю. Використовуйте SteakMaster REDMOND RGM-M805 в якості міні-духовки. Поставте деко або форму на нижню панель і накрийте кришкою. Готуйте 10 хв. Відкрийте кришку, зніміть деко або форму і дайте котлет відпочити пару хвилин. Подавайте з картопляним пюре.

0/5 (0 Reviews)