ФРИКАДЕЛЬКИ З брокколі

Інгредієнти

  • 1 кг яловичого фаршу
  • 2 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 пучок петрушки
  • 4 гілочки базиліка
  • 75 г свіжих хлібних крихт
  • цедра 1 лимона
  • 2 яйця
  • 2 качана брокколі
  • 12 помідорів чері
  • рослинне масло для обсмажування
  • сіль, перець
  • гострий соус для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ З & nbsp; Брокколі

Лук і часник очистити і подрібнити. Петрушку і листочки базиліка вимити, обсушити і дрібно нарізати. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати часник, готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ З & nbsp; Брокколі

Відкласти 4 ст. л. хлібних крихт. Змішати в мисці подрібнену зелень з хлібними крихтами, цедрою і одним яйцем. Додати м'ясний фарш, обсмажені цибулю і часник разом з олією, у якому вони смажилися. Посолити, поперчити і ретельно вимісити. Накрити і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З & nbsp; Брокколі

Брокколі вимити, розділити на невеликі суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді, 7 хв. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З & nbsp; Брокколі

Залишилося яйце злегка збити. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла. Брокколі вмочати спочатку в яйце, потім в відкладені хлібні крихти і обсмажувати до рум'яної скоринки. Перекласти на блюдо, накрити і залишити в теплому місці. Крок 5

Сформувати з фаршу кульки розміром з великий волоський горіх і обсмажити на сильному вогні в розігрітому рослинному маслі, часто перевертаючи, 5 хв. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 10 хв. Крок 6

ФРИКАДЕЛЬКИ З & nbsp; Брокколі

Помідори вимити і обсмажити в розігрітій олії, перевертаючи, 3-4 хв. Викласти на велике блюдо фрикадельки, брокколі і помідори. Подавати з гострим соусом.

0/5 (0 Reviews)