Інгредієнти
- 2 курячі грудки
- 1 яйце
- 0,5 цибулини
- 2 ст. л. свіжих хлібних крихт
- 0,5 пучка петрушки
- щіпка мускатного горіха
- 1 морквина
- 1 картоплина
- 2 ст. л. вершкового масла
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Моркву і картоплю очистити, нарізати соломкою. Лук і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Курячі грудки вимити, обсушити і провернути через м'ясорубку. Додати в курячий фарш яйце, цибуля і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх. Як добре вимісити. Крок 2
Скачати з фаршу 16 невеликих кульок розміром з волоський горіх. У каструлі закип'ятити 1 л води, покласти в неї фрикадельки. Варити на середньому вогні 7 хв. Вийняти шумівкою і відкласти. Крок 3
У сковороді розігріти вершкове масло, влити 0,5 склянки бульйону з-під фрикадельок. Покласти овочі і готувати 5 хв. Додати овочі разом з рідиною в бульйон, проварити 10 хв. Покласти в суп фрикадельки і швидко довести до кипіння. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!