ІТАЛІЙСЬКИЙ СУП

ІТАЛІЙСЬКИЙ СУП

Інгредієнти

  • 2 курячі грудки
  • 1 яйце
  • 0,5 цибулини
  • 2 ст. л. свіжих хлібних крихт
  • 0,5 пучка петрушки
  • щіпка мускатного горіха
  • 1 морквина
  • 1 картоплина
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> ІТАЛІЙСЬКИЙ СУП

Моркву і картоплю очистити, нарізати соломкою. Лук і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Курячі грудки вимити, обсушити і провернути через м'ясорубку. Додати в курячий фарш яйце, цибуля і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх. Як добре вимісити. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ СУП

Скачати з фаршу 16 невеликих кульок розміром з волоський горіх. У каструлі закип'ятити 1 л води, покласти в неї фрикадельки. Варити на середньому вогні 7 хв. Вийняти шумівкою і відкласти. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКИЙ СУП

У сковороді розігріти вершкове масло, влити 0,5 склянки бульйону з-під фрикадельок. Покласти овочі і готувати 5 хв. Додати овочі разом з рідиною в бульйон, проварити 10 хв. Покласти в суп фрикадельки і швидко довести до кипіння. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.

0/5 (0 Reviews)