ПЕЛЬМЕНИ В ГОРШОЧКЕ, С ГРИБАМИ

ПЕЛЬМЕНИ В & nbsp; ГОРШОЧКЕ, С & nbsp; ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 32-40 шт. підготовлених, але не зварених пельменів
  • 300-400 г печериць
  • 40 г сухих білих грибів
  • 250 г жирної сметани
  • 3 ст. л. топленого масла
  • 2 ст. л. борошна
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>ПЕЛЬМЕНИ В & nbsp; ГОРШОЧКЕ, С & nbsp; ГРИБАМИ

Замочите сухі гриби в 400 мл окропу на 30 хв., промийте, настій процідіть. Наріжте середніми шматочками цибулю, розмочені гриби і печериці, обсмажте в сковороді в 2 ст. л. топленого масла на сильному вогні, 5 хв. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ В & nbsp; ГОРШОЧКЕ, С & nbsp; ГРИБАМИ

Посипте суміш в сковороді борошном, обсмажте, перемішуючи, 2 хв. Влийте грибний настій, варити, помішуючи, 5 хв. Додайте сметану, доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ В & nbsp; ГОРШОЧКЕ, С & nbsp; ГРИБАМИ

Відваріть пельмені в киплячій підсоленій воді, 3 хв., розкладіть по змазаним маслом горшочкам, залийте сумішшю з сковороди. Закрийте кришками і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хв. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)