Інгредієнти
- 32-40 шт. підготовлених, але не зварених пельменів
- 300-400 г печериць
- 40 г сухих білих грибів
- 250 г жирної сметани
- 3 ст. л. топленого масла
- 2 ст. л. борошна
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Замочите сухі гриби в 400 мл окропу на 30 хв., промийте, настій процідіть. Наріжте середніми шматочками цибулю, розмочені гриби і печериці, обсмажте в сковороді в 2 ст. л. топленого масла на сильному вогні, 5 хв. Крок 2
Посипте суміш в сковороді борошном, обсмажте, перемішуючи, 2 хв. Влийте грибний настій, варити, помішуючи, 5 хв. Додайте сметану, доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть. Крок 3
Відваріть пельмені в киплячій підсоленій воді, 3 хв., розкладіть по змазаним маслом горшочкам, залийте сумішшю з сковороди. Закрийте кришками і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!