Новий погляд на культову блюдо білоруської кухні.
Інгредієнти
- 200 г яловичого фаршу
- 400-600 г картоплі
- 1 біла цибулина
- 4 гілочки петрушки
- 3 ст. л. рослинного масла
- сметана для подачі
- чорний мелений перець
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. борошна
Покроковий рецепт приготування
Лук очистити і подрібнити. Петрушку помити, відірвати листочки і порубати якомога дрібніше. У фарш додати цибулю і петрушку, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати, а потім відбити.
Картоплю натерти на дрібній тертці, скласти в миску і накрити харчовою плівкою, щоб не потемнів. Дати постояти пару хвилин і ретельно віджати, слив всю рідину. Додати борошно і сіль за смаком, перемішати.
Духовку розігріти до 200 ° С. Деко вистелити папером для випічки і злегка змастити маслом.
На сковороді розігріти масло. Ложкою викласти спочатку трохи картопляної маси, розрівняти і викласти тонкий шар м'ясного фаршу, потім знову покласти трохи картоплі, щоб накрити начинку. Смажити на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.
Коли картопля підрум'яниться, зняти деруни зі сковороди і перекласти на деко. Поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Подавати гарячими, зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!