Деруни з м'ясом

Новий погляд на культову блюдо білоруської кухні.

деруни з м'ясом

Інгредієнти

  • 200 г яловичого фаршу
  • 400-600 г картоплі
  • 1 біла цибулина
  • 4 гілочки петрушки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. борошна

  • 3 ст. л. рослинного масла
  • сметана для подачі
  • чорний мелений перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Лук очистити і подрібнити. Петрушку помити, відірвати листочки і порубати якомога дрібніше. У фарш додати цибулю і петрушку, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати, а потім відбити.

Картоплю натерти на дрібній тертці, скласти в миску і накрити харчовою плівкою, щоб не потемнів. Дати постояти пару хвилин і ретельно віджати, слив всю рідину. Додати борошно і сіль за смаком, перемішати.

Духовку розігріти до 200 ° С. Деко вистелити папером для випічки і злегка змастити маслом.

На сковороді розігріти масло. Ложкою викласти спочатку трохи картопляної маси, розрівняти і викласти тонкий шар м'ясного фаршу, потім знову покласти трохи картоплі, щоб накрити начинку. Смажити на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.

Коли картопля підрум'яниться, зняти деруни зі сковороди і перекласти на деко. Поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Подавати гарячими, зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)