ДОМАШНІ СОСИСКИ З свинини

Сосиски, приготовані в домашніх умовах за зовнішнім виглядом відрізняються від покупних, але смак у них набагато краще.

Інгредієнти

  • свинина 1 кг
  • сіль кухонна 10 г
  • сіль нітритний 10 г
  • цукор 1 г
  • перець чорний мелений 0,5 г
  • мускатний горіх 0,5 г
  • вода крижана 100 мл
  • поліамідна оболонка для сосисок 22 мм

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину 2 рази пропустити через дрібну решітку м'ясорубки. Додати сіль, посолочной суміш і крижану воду, добре вимісити. Накрити плівкою і прибрати в холод на 24 години. Крок 2 В фарш додати цукор, спеції, добре вимісити. Стежити, щоб температура емульсії не піднімалася вище 8-10 ° C. Якщо вона нагрілася до 10 ° C, перед набиванням прибрати в морозильник на 15-20 хв. Крок 3 За допомогою спеціальної насадки набити оболонку, сформувати сосиски, перев'язуючи їх. Крок 4 В духовці встановити температуру 80 ° C, поставити піддон з окропом. На решітку викласти сосиски. Довести до готовності, коли температура всередині сосисок досягне 68-70 ° C. Крок 5 Потім сосиски вийняти з духовки і опустити в крижану воду для охолодження. Обсушити, прибрати в холодильник. Крок 6 Готувати звичними способами: розігріти в мікрохвильовці або обсмажити на сковороді. Корисна порада

Полиамидная оболонка застосовується без попереднього замочування і відразу готова до застосування на будь-яких типах обладнання. Категорично не рекомендується замочувати оболонку.

Господині на замітку

Для приготування сосисок можна використовувати не тільки свинину, але і курку, або свинину і курку разом.

0/5 (0 Reviews)