Напевно у вас вдома їдять бекон & ndash; так спробуйте не купувати його, а зробити самостійно, етогораздо смачніше!
Інгредієнти
- 800-900 г свинячої грудинки одним шматком
- солодка паприка, краще копчена
- сіль, мелений чорний перець
- вільхова тріска
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 120 ° С . Натріть шматок м'яса сіллю, перцем і паприкою з усіх боків. Крок 2
Покладіть на решітку, що стоїть в листі, загорніть всю конструкцію в фольгу і поставте в духовку на 2,5 год. Крок 3
Для домашнього копчення застелите вок або глибоку сковороду потрійним шаром фольги, щоб краї звисали. Насипте тирса, накрийте шматком фольги, в якому зроблено 12-15 дірочок, над ним встановіть решітку. Крок 4
Покладіть готове м'ясо на решітку, загорніть над ним звисають краї фольги якомога міцніше. Накрийте кришкою і поставте на середній вогонь. Відкрийте кватирку і влаштуйте протяг. Як тільки з-під кришки піде дим, вимкніть вогонь і залиште грудинку на 20 хв. Перед використанням повністю остудіть. До речі
Хороша альтернатива даним рецептом & nbsp; & ndash; грудинка & laquo; Пікантна & raquo; від & laquo; Міраторг & raquo; в & nbsp; маринаді з натуральних спецій і з легким ароматом копчення. Ніяких шкідливих добавок і консервантів!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!