Фріттати З грудинки

Фріттата & ndash; італійський варіант запеченого в духовці омлету. Вона дуже хороша з м'ясом.

фріттати З грудинки

 фріттати З грудинки

Інгредієнти

  • 200 г грудинки
  • 6 яєць
  • 100 мл самих жирних вершків
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • топлене масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • сільський хліб для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

фріттати З грудинки

Очистіть цибулю і часник і наріжте досить крупно. Грудинку наріжте кубиками по 1,5 см. Крок 2

фріттати З грудинка

Розігрійте духовку до 200 ° С. Візьміть велику сковороду з жароміцної ручкою, покладіть зовсім небагато топленого масла і швидко обсмажити цибулю з часником, 2-3 хв. Крок 3

фріттати З грудинки

Додайте грудинку і обсмажуйте, поки не прогріється, 1-2 хв. Крок 4

фріттати З грудинки

Збийте яйця з сіллю і вершками до однорідності, залийте грудинку з цибулею, поперчіть. Як тільки низ схопиться, переставте сковороду в духовку і залиште там до готовності яєць. Подавайте з сільським хлібом.

0/5 (0 Reviews)