Фріттата & ndash; італійський варіант запеченого в духовці омлету. Вона дуже хороша з м'ясом.
Інгредієнти
- 200 г грудинки
- 6 яєць
- 100 мл самих жирних вершків
- 1 невелика цибулина
- 2 зубчики часнику
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
- сільський хліб для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть цибулю і часник і наріжте досить крупно. Грудинку наріжте кубиками по 1,5 см. Крок 2
Розігрійте духовку до 200 ° С. Візьміть велику сковороду з жароміцної ручкою, покладіть зовсім небагато топленого масла і швидко обсмажити цибулю з часником, 2-3 хв. Крок 3
Додайте грудинку і обсмажуйте, поки не прогріється, 1-2 хв. Крок 4
Збийте яйця з сіллю і вершками до однорідності, залийте грудинку з цибулею, поперчіть. Як тільки низ схопиться, переставте сковороду в духовку і залиште там до готовності яєць. Подавайте з сільським хлібом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!